Nabídka kurzů

100% čokoláda (celodenní)
Nový kurz 100% čokoláda je zaměřený primárně na čokoládové dezerty a použití čokolády v různých texturách. Pokud jste milovník čokolády, ale nechcete kurzy na téma pralinek, tento kurz je právě pro vás.
5 990 Kč zobrazit detail
Tarts HF (celodenní)
Milujete tartaletky, ale nechcete dělat malé jednu po druhé? Máme pro vás nový kurz Tarts, kde si napečeme velké tartaletky plné různých textur a chutí.
0 Kč zobrazit detail
Víkendové rychlovky (celodenní)
Nechcete se pouštět do žádných mousse dezertů, nemáte na výrobu dezertů a dortů dva dny a potřebujete vše stihnout maximálně do 2 hodin? Právě pro vás je tento nový kurz!
4 990 Kč zobrazit detail
Cukrářské základy (třídenní)
Kurz určený pro začátečníky a ty, kteří se chtějí správně naučit základní cukrářské techniky.
14 990 Kč zobrazit detail
Potahovaný dort (celodenní)
Kurz je pro ty, kteří se chtějí stát experty na potažení dortu různými metodami. Samozřejmě ani u jednopatrového dortu nemůžeme podcenit správné sestavení dortu a docílit co nejvyšší stability.
0 Kč zobrazit detail
Slavnostní dorty JP (dvoudenní)
Na kurzu Slavnostní dorty JP se naučíte veškeré tipy a triky, jak sestavit dvoupatrový dort tak, aby perfektně držel a převezli jste ho kamkoliv.
0 Kč zobrazit detail
Cukrářská teorie (čtyřdenní)
Kurz, který vám vysvětlí cukrařinu od základních molekul, jako je voda. Kurz je určen pro pokročilé, se zkušenostmi s želírujícími látkami, cukry a dalšími surovinami.
16 990 Kč zobrazit detail
Cukrářské základy HF (třídenní)
Kurz určený pro začátečníky a ty, kteří se chtějí správně naučit základní cukrářské techniky.
0 Kč zobrazit detail
Dětský dort s medvídkem (celodenní)
Jednodenní kurz, na kterém si vyrobíte svůj vlastní dekorovaný dětský dort s medvídkem, který budete ladit do barev pro holčičku nebo chlapečka.
0 Kč zobrazit detail
Svatební dorty (dvoudenní)
Dvoudenní kurz, na kterém si vyrobíte kompletně 3patrový dort! Chcete vědět vše o stabilitě dortů? Správném sestavení? Konečně pro vás máme ten pravý kurz, po kterém se nemusíte bát sestavení žádného dortu.
12 990 Kč zobrazit detail
Francouzské klasiky (celodenní)
Nový kurz od Heleny Fléglové, vás provede klasickými francouzskými dezerty, které můžete často najít nejen ve francouzských kavárnách a cukrárnách.
5 990 Kč zobrazit detail
Vánoční dezerty HF 2 (celodenní)
Nová kolekce vánočních dezertů od Heleny Fléglové, která udělá vaše Vánoce opravdu originální.
0 Kč zobrazit detail
Kynuté (celodenní)
Kurz Kynuté vás naučí, jak připravit dokonalá těsta na buchty, koláče, koblihy a babku. Součástí je také příprava spousty náplní.
4 990 Kč zobrazit detail
Vánoční cukroví 5 (celodenní)
Nová kolekce vánočního cukroví Heleny Fléglové, v pořadí již pátá, která ozdobí váš stůl originálními kousky a přinese nové chutě.
0 Kč zobrazit detail
Vánoční cukroví 4 (celodenní)
Nová kolekce vánočního cukroví Heleny Fléglové, která bude ozdobou vašeho vánočního stolu a která vás nadchne svou skvělou chutí.
0 Kč zobrazit detail
Minidezerty HF (celodenní)
Kurz zaměřený na výrobu minidezertů, které nemohou chybět na žádné svatbě či oslavě. Jednodenní kurz vhodný pro ty, kteří pečou na svatby a jiné slavnostní události. Čeká vás 5 druhů minidezertů, které si na kurzu od A do Z vyrobíte.
0 Kč zobrazit detail
Ovoce 2.0 (celodenní)
Kolekce dezertů Ovoce 2.0 přináší nové originální kombinace – pistácie, vanilkový lusk, lískový ořech, arašíd, kávové zrnko, pekanový ořech.
0 Kč zobrazit detail
Best of Hans Ovando – Viennoiserie & Sweet Collection
Dva dvoudenní praktické kurzy pod vedením Hanse Ovando, specialisty na pekařské produkty a držitele titulu „Nejlepší cukrář Španělska“ na téma Viennoiserie a na téma Sweet Collection. Při zakoupení obou těchto kurzů najednou pro vás máme výhodnější cenu.
0 Kč zobrazit detail
Hans Ovando – Sweet Collection (dvoudenní)
Dvoudenní praktický kurz na téma Sween Collection, který povede specialista na pekařské produkty a držitel titulu "Nejlepší cukrář Španělska" Hans Ovando.
0 Kč zobrazit detail
Hans Ovando – Viennoiserie (dvoudenní)
Dvoudenní praktický pod vedením Hanse Ovando na téma Viennoiserie, kde se dozvíte o základech fermentace a přípravy jednotlivých těst na viennoiserie. Čekají vás recepty na danish pastry, recepty ze slaného listového těsta, francouzské briošky s kváskem nebo ovocné pannetone.
0 Kč zobrazit detail
4 hands class! Andrey Dubovik & Alexandre Bourdeaux (čtyřdenní)
Intenzivní praktický čtyřdenní kurz, který kombinuje dva úžasné lektory – Andreye Dubovika a Alexandra Bourdeaux. Neexistuje snad nikdo lepší na tvorbu pralinek. Jeden je specialista na geniální vzory, druhý na tvorbu ganache a dalších náplní!
0 Kč zobrazit detail
Ganache Solution – tvorba ganache
Tento třídenní kurz pod vedením belgického chocolatiera Alexandra Bourdeauxe vás do detailu seznámí s výrobou ganache, se všemi jejími složkami, postupy a různými recepty. Seznámíte se také se softwarem Ganache Solution, online nástrojem, který vám umožní vytvořit vlastní vyvážené recepty na ganache.
0 Kč zobrazit detail
Mirror glaze (celodenní)
Kurz Mirror glaze je zaměřený na lesklé polevy, různé vzory a struktury, které se na něm společně s Vladem Ryasnyy naučíte přivést k dokonalosti.
0 Kč zobrazit detail
Macarons HF (celodenní)
Celodenní kurz pod vedením Heleny Fléglové, který vás uvede do tajů pečení těch nejlahodnějších makronek.
5 990 Kč zobrazit detail
Světové klasiky (celodenní)
Světové ikonické dezerty, které často najdeme v kavárnách, cukrárnách restauracích. A proč? Protože jsou všem známe, lidé je milují a my vás naučíme, jak je dělat nejlépe.
0 Kč zobrazit detail
5denní kurz HF
Zcela nový 5denní kurz pod vedením Heleny Fléglové, která vás provede novinkami i klasikami z cukrářského světa. Čeká na vás 5 intenzivních dní cukrářské praxe i teorie, rad, tipů a triků.
0 Kč zobrazit detail
Řezy 2.0 (celodenní)
Na kurzu vás čekají nejen klasické řezy, ale vyzkoušíte si i řezy ve stylu sandwiche nebo v rocher polevě. A víte, jakou mají tyto dezerty výhody? Nepotřebujete žádné silikonové formy a stačí vám ráfek (někdy zvládnete i bez něj). Pro absolvování není nutné absolvovat předchozí kurz.
4 990 Kč zobrazit detail
Dezerty HF 2 (celodenní)
Celodenní kurz Dezerty HF 2 je volným pokračováním stejnojmenného kurzu, kde vás čekají další nové a originální dezerty od Heleny Fléglové.
0 Kč zobrazit detail
Dezerty HF (celodenní)
Celodenní kurz zcela nových a originálních dezertů od Heleny Fléglové.
0 Kč zobrazit detail
Čokoláda HF (celodenní)
Kurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a dalších typů čokolád.
5 990 Kč zobrazit detail
Vánoční dezerty (celodenní)
Kolekce vánočních dezertů Bûche de Noël a další dezerty s originální vánoční tématikou.
0 Kč zobrazit detail
Vánoční cukroví 3 (celodenní)
Nová kolekce vánočního cukroví, která bude ozdobou vašeho vánočního stolu a která vás nadchne svou skvělou chutí.
0 Kč zobrazit detail
HF Signature (dvoudenní)
Dvoudenní kurz zcela nových Signature dezertů a dortů od Heleny Fléglové.
0 Kč zobrazit detail
5-denní kurz od A do Z I.
5denní intenzivní kurz cukrářského umění a dokonalého řemesla vedený lektory HF Pastry Academy.
0 Kč zobrazit detail
Sweet bar weekend 2
Sweet bar weekend 2 je volné pokračování stejnojmenného kurzu, kde vás čeká opět rozmanitost barev, chutí i tvarů a stůl plný drobných, báječných dezertů.
0 Kč zobrazit detail
Sweet bar – minidezerty (celodenní)
Rozmanitost barev, chutí i tvarů je to, co vás čeká na tomto celodenním kurzu. Můžete se těšit na originální recepty na malé báječné dezerty.
4 990 Kč zobrazit detail
Sweet bar weekend
Dvoudenní kurz. Rozmanitost je to co vás čeká na tomto dvoudenním kurzu. Rozmanitost barev, chutí i tvarů. Stůl plný drobných, báječných dezertů.
0 Kč zobrazit detail
Moderní dorty 3 (celodenní)
Kurz dortů s novými recepturami, který ocení i absolventi kurzů Moderní dorty 1 a 2, jichž je volným pokračováním. Není potřeba absolvovat tyto předchozí kurzy, ale je nutná alespoň základní znalost cukrářských postupů, protože se jedná o velmi intenzivní a náročný kurz.
0 Kč zobrazit detail
Pekařský kurz s Hansem Ovando (dvoudenní)
Dvoudenní intenzivní pekařský kurz se světoznámým Hansem Ovandem.
0 Kč zobrazit detail
Čokoláda s Hansem Ovando (dvoudenní)
Kurz, kde se kromě mnoha druhů pralinek, rocs, tabulkových čokolád, mendiánů a spreadů, naučíte vyrobit i čokoládu.
0 Kč zobrazit detail
Tartaletky 2 (celodenní)
Neboli tartalettes jsou zdrobnělinou od tarte – dort. Proto jsou také tartaletky jako pestrá paleta malých dortíků, kde si každý z nás může představit a vytvořit originální kousek právě pro sebe. Základy jejich výroby a výroby náplní vás čekají na Vladově tarteletkovém kurzu č. 2.
0 Kč zobrazit detail
Éclairs 2.0 (celodenní)
Kurz specializovaný na výrobu éclairs. Často velký oříšek pro spoustu cukrářů. Čeká vás 8 nových druhů éclairs s různými náplněmi a glazurami. Kurz volně navazuje na první velmi úspěšný kurz Eclairs v HF Pastry.
0 Kč zobrazit detail
Rolády (celodenní)
Roláda povznesená na jinou úroveň. V tomto praktickém kurzu si vyrobíme elegantní rolády. Naučíte se 3 druhy korpusů, krémy i zdobení.
0 Kč zobrazit detail
Vše o listovém těstě (celodenní)
Tento kurz je určen milovníkům listového těsta. Vůně másla i křehkost těsta si vás podmaní.
0 Kč zobrazit detail
Viennoiserie (dvoudenní)
Dvoudenní praktický kurz na téma sladké pekařiny. Naučíte se výrobu těsta na báječné croissanty a briošky.
10 990 Kč zobrazit detail
Vánoční cukroví 2 (celodenní)
Skvělé vánoční cukroví nesmí na Štědrý večer chybět na stole. Přijďte se naučit vyrobit originální cukroví plné skvělých chutí.
0 Kč zobrazit detail
Ovoce Exclusive (dvoudenní)
Dezert v podobě ovoce proslavil po celém světě francouzský cukrář Cedric Grolet. Od té doby tyto dezerty milují snad všichni. V rámci tohoto dvoudenního kurzu se naučíte, jak vyrobit nejen slavný citron.
0 Kč zobrazit detail
Ovoce (celodenní)
Kolekce dezertů Ovoce je zpět a to v nádherných kombinacích - citron, jahoda, mango, maracuja, cantaloupe meloun, broskev.
0 Kč zobrazit detail
Moderní dorty HF (celodenní)
Volné pokračování kurzů moderních dortů, na kterých se naučíte rozmanité textury a chuťové kombinace.
5 990 Kč zobrazit detail