Světové klasiky (celodenní)

Světové klasiky (celodenní)

Světové ikonické dezerty, které často najdeme v kavárnách, cukrárnách restauracích. A proč? Protože jsou všem známe, lidé je milují a my vás naučíme, jak je dělat nejlépe.
zvolte termín kurzu
19/05/2024 10:00 - 19/05/2024 17:00
4 990 
Vlad Ryasnyy
Kurz vyučuje
Vlad Ryasnyy

Program kurzu

  • Red velvet – malina, sýr Philadelphia a červená řepa
  • Brownies – slaný karamel, pekany a čokoláda
  • Tiramisu – káva, mascarpone a žloutky
  • Schwarzwald – višeň, vanilka a čokoláda
  • Cheesecake – beurre noisette, jablko a sýr Philadelphia

Na co se můžete těšit?

  • Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
  • Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád
  • Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
  • S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Občerstvení

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat