Nabídka kurzů

Francouzské klasiky (celodenní)
Nový kurz od Heleny Fléglové, vás provede klasickými francouzskými dezerty, které můžete často najít nejen ve francouzských kavárnách a cukrárnách.
5 990 Kč zobrazit detail
Vánoční dezerty HF 2 (celodenní)
Nová kolekce vánočních dezertů od Heleny Fléglové, která udělá vaše Vánoce opravdu originální.
4 990 Kč zobrazit detail
Vánoční cukroví 4 (celodenní)
Nová kolekce vánočního cukroví Heleny Fléglové, která bude ozdobou vašeho vánočního stolu a která vás nadchne svou skvělou chutí.
4 990 Kč zobrazit detail
Minidezerty (celodenní)
Kurz zaměřený na výrobu minidezertů, které nemohou chybět na žádné svatbě či oslavě. Jednodenní kurz vhodný pro ty, kteří pečou na svatby a jiné slavnostní události. Čeká vás 5 druhů minidezertů, které si na kurzu od A do Z vyrobíte.
5 990 Kč zobrazit detail
Ovoce 2.0 (dvoudenní)
Kolekce dezertů Ovoce 2.0 přináší nové originální kombinace – zelené jablko, malina, ostružina, ananas, maracuja, jahoda, ale třeba i lískový ořech, pistácie nebo vanilkový lusk.
9 990 Kč zobrazit detail
Best of Hans Ovando – Viennoiserie & Sweet Collection
Dva dvoudenní praktické kurzy pod vedením Hanse Ovando, specialisty na pekařské produkty a držitele titulu „Nejlepší cukrář Španělska“ na téma Viennoiserie a na téma Sweet Collection. Při zakoupení obou těchto kurzů najednou pro vás máme výhodnější cenu.
28 990 Kč zobrazit detail
Hans Ovando – Sweet Collection (dvoudenní)
Dvoudenní praktický kurz na téma Sween Collection, který povede specialista na pekařské produkty a držitel titulu "Nejlepší cukrář Španělska" Hans Ovando.
17 990 Kč zobrazit detail
Hans Ovando – Viennoiserie (dvoudenní)
Dvoudenní praktický pod vedením Hanse Ovando na téma Viennoiserie, kde se dozvíte o základech fermentace a přípravy jednotlivých těst na viennoiserie. Čekají vás recepty na danish pastry, recepty ze slaného listového těsta, francouzské briošky s kváskem nebo ovocné pannetone.
0 Kč zobrazit detail
Ganache Solution – tvorba ganache
Tento třídenní kurz pod vedením belgického chocolatiera Alexandra Bourdeauxe vás do detailu seznámí s výrobou ganache, se všemi jejími složkami, postupy a různými recepty. Seznámíte se také se softwarem Ganache Solution, online nástrojem, který vám umožní vytvořit vlastní vyvážené recepty na ganache.
0 Kč zobrazit detail
Mirror glaze (celodenní)
Kurz Mirror glaze je zaměřený na lesklé polevy, různé vzory a struktury, které se na něm společně s Vladem Ryasnyy naučíte přivést k dokonalosti.
4 990 Kč zobrazit detail