Individuální jednodenní kurz na míru jen pro vás vedený lektory HF Pastry Academy.
13 990 Kč zobrazit detailIndividuální jednodenní kurz pro 2 pod vedením lektorů HF Pastry Academy.
18 990 Kč zobrazit detailIndividuální dvoudenní kurz na míru jen pro vás vedený lektory HF Pastry Academy.
24 990 Kč zobrazit detailDvoudenní kurz pro 2 osoby šitý na míru a vedený lektory HF Pastry Academy.
29 990 Kč zobrazit detailVolné pokračování 5denního kurzu I., který však není podmínkou pro absolvování kurzu Exclusive. Čekají vás zcela nové receptury odpalovaného těsta, monoporcových dezertů či makronek, a navíc například Travel cakes či listové těsto.
18 990 Kč zobrazit detailVe Francii dezerty v podobě řezů dominují. Jaké mají výhody? Nepotřebujete žádné silikonové formy a stačí vám ráfek (někdy zvládnete i bez něj). Na kurzu vás čeká řada skvělých korpusů, krémů, vkladů, glazé i dekorací.
4 990 Kč zobrazit detailDvoudenní kurz zcela nových Signature dezertů a dortů od Heleny Fléglové.
9 990 Kč zobrazit detailJednodenní kurz vás uvede do tajů pečení těch nejlahodnějších makronek.
4 990 Kč zobrazit detailDvoudenní kurz. Rozmanitost je to co vás čeká na tomto dvoudenním kurzu. Rozmanitost barev, chutí i tvarů. Stůl plný drobných, báječných dezertů.
9 990 Kč zobrazit detailKurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a dalších typů čokolád.
4 990 Kč zobrazit detailDvoudenní praktický kurz na téma sladké pekařiny. Naučíte se výrobu těsta na báječné croissanty a briošky.
9 990 Kč zobrazit detailKurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a dalších typů čokolád.
4 990 Kč zobrazit detailFrancouzské macarons se sníženým obsahem cukru v 9 různých originálních příchutích.
4 990 Kč zobrazit detailJednodenní intenzivní kurz, který vás zasvětí do výroby moderních dortů se zaměřením na rozmanité textury jako crémeux, ganache, mousse, želé, glazé, aj.
4 990 Kč zobrazit detailChcete se perfektně naučit odpalované těsto? Máme pro Vás jednodenní kurz, během kterého se stanete expertem.
4 990 Kč zobrazit detailCelodenní kurz zcela nových a originálních dezertů od Heleny Fléglové.
4 990 Kč zobrazit detailJednodenní kurz, při kterém si vyrobíte dva jednopatrové dorty s dekoracemi.
4 990 Kč zobrazit detailKurz Slavnostní dorty 2 je volným pokračováním kurzu Slavnostní dorty. Pro absolvování není nutné absolvovat předchozí kurz. Jedná se o dorty s novými recepturami, takže je ocení i absolventi kurzu Slavnostní dorty. Jednodenní kurz, při kterém si vyrobíte dva jednopatrové dorty s dekoracemi.
4 990 Kč zobrazit detailFrancouzské macarons vyrobené italskou a švýcarskou metodou s 8 originálními náplněmi podle nových receptur.
4 990 Kč zobrazit detailJednodenní kurz francouzských éclairs pořádáný HF Pastry Academy.
4 990 Kč zobrazit detailNeboli tartalettes jsou zdrobnělinou od tarte – dort. Proto jsou také tartaletky jako pestrá paleta malých dortíků, kde si každý z nás může představit a vytvořit originální kousek právě pro sebe. Základy jejich výroby a výroby náplní vás čekají na Vladově tarteletkovém kurzu č. 2.
4 990 Kč zobrazit detailJednodenní kurz, při kterém si vyrobíte dva jednopatrové dorty s dekoracemi.
4 990 Kč zobrazit detailChcete se perfektně naučit odpalované těsto? Máme pro Vás jednodenní kurz, během kterého se stanete expertem.
4 990 Kč zobrazit detailCelodenní kurz zcela nových a originálních dezertů od Heleny Fléglové.
4 990 Kč zobrazit detailJak upéct skvělé kousky české cukrařiny nově a originálně se naučíte na Helenině dvoudenním kurzu.
9 990 Kč zobrazit detailKurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a tabulkových čokolád.
4 990 Kč zobrazit detailChcete pochopit výrobu zmrzliny? Fungování jednotlivých cukrů zásadních pro zmrzlinu? Vyrobit si spoustu zajímavých sorbetů a zmrzlin na bázi mléka a smetany?
4 990 Kč zobrazit detailKolekce dezertů Ovoce je zpět a to v nádherných kombinacích - citron, mandarinka, mango, meruňka, třešeň a hruška.
9 990 Kč zobrazit detailFrancouzské macarons vyrobené italskou a švýcarskou metodou s 8 originálními náplněmi podle nových receptur.
4 990 Kč zobrazit detailJak upéct skvělé kousky české cukrařiny nově a originálně se naučíte na Helenině dvoudenním kurzu.
9 990 Kč zobrazit detailDvoudenní kurz. Rozmanitost je to co vás čeká na tomto dvoudenním kurzu. Rozmanitost barev, chutí i tvarů. Stůl plný drobných, báječných dezertů.
9 990 Kč zobrazit detailNeboli tartalettes jsou zdrobnělinou od tarte – dort. Proto jsou také tartaletky jako pestrá paleta malých dortíků, kde si každý z nás může představit a vytvořit originální kousek právě pro sebe. Základy jejich výroby a výroby náplní vás čekají na Míšině tartaletkovém kurzu.
4 990 Kč zobrazit detailCelodenní kurz zcela nových a originálních dezertů od Heleny Fléglové.
4 990 Kč zobrazit detailDvoudenní kurz zcela nových Signature dezertů a dortů od Heleny Fléglové.
9 990 Kč zobrazit detailNa kurzu vás čekají nejen klasické řezy, ale vyzkoušíte si i řezy ve stylu sandwiche nebo v rocher polevě. A víte, jakou mají tyto dezerty výhody? Nepotřebujete žádné silikonové formy a stačí vám ráfek (někdy zvládnete i bez něj). Pro absolvování není nutné absolvovat předchozí kurz.
4 990 Kč zobrazit detailSvětové ikonické dezerty, které často najdeme v kavárnách, cukrárnách restauracích. A proč? Protože jsou všem známe, lidé je milují a my vás naučíme, jak je dělat nejlépe.
4 990 Kč zobrazit detailKurz dortů s novými recepturami, který ocení i absolventi kurzů Moderní dorty 1 a 2, jichž je volným pokračováním. Není potřeba absolvovat tyto předchozí kurzy, ale je nutná alespoň základní znalost cukrářských postupů, protože se jedná o velmi intenzivní a náročný kurz.
4 990 Kč zobrazit detailIntenzivní kurz na téma moderních dortů do silikonových forem se zaměřením na rozmanité textury, jako crémeux, ganache, mousse, želé, glazé, aj.
4 990 Kč zobrazit detailJak správně připravit sníh na Pavlovu? Jak použít bílky a albumin? Jak upéct různé tvary a textury tohoto slavného dezertu? To a mnohem více se naučíte na tomto kurzu plném skvělých chutí a kombinací.
4 990 Kč zobrazit detailJednodenní kurz francouzských éclairs pořádáný HF Pastry Academy.
4 990 Kč zobrazit detailZcela nový 5denní kurz pod vedením Heleny Fléglové, která vás provede novinkami i klasikami z cukrářského světa. Čeká na vás 5 intenzivních dní cukrářské praxe i teorie, rad, tipů a triků.
18 990 Kč zobrazit detailJednodenní intenzivní kurz, který vás zasvětí do výroby moderních dortů se zaměřením na rozmanité textury jako crémeux, ganache, mousse, želé, glazé, aj.
4 990 Kč zobrazit detailJednodenní kurz, při kterém si vyrobíte dva jednopatrové dorty s dekoracemi.
4 990 Kč zobrazit detailKurz Slavnostní dorty 2 je volným pokračováním kurzu Slavnostní dorty. Pro absolvování není nutné absolvovat předchozí kurz. Jedná se o dorty s novými recepturami, takže je ocení i absolventi kurzu Slavnostní dorty. Jednodenní kurz, při kterém si vyrobíte dva jednopatrové dorty s dekoracemi.
4 990 Kč zobrazit detailIntenzivní kurz na téma moderních dortů do silikonových forem se zaměřením na rozmanité textury, jako crémeux, ganache, mousse, želé, glazé, aj.
4 990 Kč zobrazit detailChcete se perfektně naučit odpalované těsto? Máme pro Vás jednodenní kurz, během kterého se stanete expertem.
4 990 Kč zobrazit detailFrancouzské macarons vyrobené italskou a švýcarskou metodou s 8 originálními náplněmi podle nových receptur.
4 990 Kč zobrazit detailCelodenní kurz zcela nových a originálních dezertů od Heleny Fléglové.
4 990 Kč zobrazit detailSvětové ikonické dezerty, které často najdeme v kavárnách, cukrárnách restauracích. A proč? Protože jsou všem známe, lidé je milují a my vás naučíme, jak je dělat nejlépe.
4 990 Kč zobrazit detailKurz specializovaný na výrobu éclairs. Často velký oříšek pro spoustu cukrářů. Čeká vás 8 nových druhů éclairs s různými náplněmi a glazurami. Kurz volně navazuje na první velmi úspěšný kurz Eclairs v HF Pastry.
4 990 Kč zobrazit detailNa kurzu vás čekají nejen klasické řezy, ale vyzkoušíte si i řezy ve stylu sandwiche nebo v rocher polevě. A víte, jakou mají tyto dezerty výhody? Nepotřebujete žádné silikonové formy a stačí vám ráfek (někdy zvládnete i bez něj). Pro absolvování není nutné absolvovat předchozí kurz.
4 990 Kč zobrazit detailJak upéct skvělé kousky české cukrařiny nově a originálně se naučíte na Helenině dvoudenním kurzu.
9 990 Kč zobrazit detailJednodenní intenzivní kurz, který vás zasvětí do výroby moderních dortů se zaměřením na rozmanité textury jako crémeux, ganache, mousse, želé, glazé, aj.
4 990 Kč zobrazit detailVýhodou verrines neboli skleničkových dezertů je, že samotné textury mohou být mnohem jemnější, tak jak nádoba podrží texturu receptury. Ale víte, že to nemusí být nutně jen šlehačka s ovocem?
4 990 Kč zobrazit detailKurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a tabulkových čokolád.
4 990 Kč zobrazit detailIntenzivní kurz na téma moderních dortů do silikonových forem se zaměřením na rozmanité textury, jako crémeux, ganache, mousse, želé, glazé, aj.
4 990 Kč zobrazit detailJednodenní kurz, při kterém si vyrobíte dva jednopatrové dorty s dekoracemi.
4 990 Kč zobrazit detailKurz Slavnostní dorty 2 je volným pokračováním kurzu Slavnostní dorty. Pro absolvování není nutné absolvovat předchozí kurz. Jedná se o dorty s novými recepturami, takže je ocení i absolventi kurzu Slavnostní dorty. Jednodenní kurz, při kterém si vyrobíte dva jednopatrové dorty s dekoracemi.
4 990 Kč zobrazit detailDvoudenní kurz. Rozmanitost je to co vás čeká na tomto dvoudenním kurzu. Rozmanitost barev, chutí i tvarů. Stůl plný drobných, báječných dezertů.
9 990 Kč zobrazit detail