Best of Hans Ovando – Viennoiserie & Sweet Collection

Dva dvoudenní praktické kurzy pod vedením Hanse Ovando, specialisty na pekařské produkty a držitele titulu „Nejlepší cukrář Španělska“ na téma Viennoiserie a na téma Sweet Collection. Při zakoupení obou těchto kurzů najednou pro vás máme výhodnější cenu. 

Tento produkt je momentálně nedostupný.

Dva dvoudenní praktické kurzy pod vedením Hanse Ovando, specialisty na pekařské produkty a držitele titulu „Nejlepší cukrář Španělska“ na téma Viennoiserie a Sweet Collection. Při zakoupení obou kurzů najednou pro vás máme výhodnější cenu. 

Program Viennoiserie:

Datum konání 14.-15. 10. 2023 10:00 – 17:00

  • Technologie přípravy mouky pro kynuté pečivo
  • Základy fermentace a procesy
  • Ořechový croissant s marcipánem
  • Sacherův/meruňkový croissant
  • Pralinkový uzel
  • XL čokoládový švýcarský chléb
  • Danish s karamelizovanou hruškou
  • Francouzská brioška s kváskem a další
  • Kouglof s pomerančem a čokoládou
  • Ovocné panettone
  • …a další

 

Co nabízíme?

  • Kurz bude překládán do češtiny
  • Veškeré materiály budou připraveny v češtině
  • Při přihlašování a nákupu kurzu vás automaticky zapíšeme na oba kurzy a oba termíny.
  • Desky s recepturami
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů.

Program Sweet Collection:

Datum konání 17.-18. 10. 2023 10:00 – 17:00

Dezerty:

  • Banoffee:  banán, čokoláda, káva a karamel
  • Popcorn (Maizal): kukuřice, maracuja, mango, růžový pepř, karamelová a vanilková pěna, mléčná čokoláda
  • Karamelový zázvor a arašídy: arašídová gianduja, arašídový piškot, vanilkový karamel, karamelizované lískové oříšky, krém z karamelizované a mléčné čokolády, zázvorová ganache a čokoládová poleva

Tartaletky:

  • Le Môre: (ostružinový): fialové sablé, malinový piškotový financier, jemná jogurotvá pěna, želé z ostružin a černého rybízu, křupavá malinová a fialová poleva
  • Exotický tvarohový dortík s kokosem, limetkou, kořeněnou papájou a marakujou

Dorty:

  • Travel cake – zavazadla: lískooříškový financier, kakaový piškot, křupavé sezamové a lískooříškové praliné, krémová tulakalum čokoláda a vanilkový karamel s fleur de sel (nejlepší travel cake na soutěži MMAPE 2022)
  • Mint berrys: mátový piškot s malinovými křupinkami, zapečený tvarohový vklad, džem a jahodová a malinová pěna
  • Dort „Kdo mi vzal kávu?“: kávový piškot s mandlovými křupinkami, kávový vanilkový karamel, kávová a karamelová pěna a karamelizované jablečné želé

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat