Program kurzu:
- Tatin – jablka, vanilka, karamel
- Religieuse – 2 příchutě (100% čokoláda, 100% karamel)
- Baba – mandarinka, tymián
- Fraisier – jahoda, vanilka, pistácie
A to ještě není vše:
- Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
- Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád
- Neuvěřitelné množství formiček a forem
- S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
- Certifikát o absolvování kurzu
Nový kurz od Heleny Fléglové, vás provede klasickými francouzskými dezerty, které můžete často najít nejen ve francouzských kavárnách, cukrárnách a restauracích.