Ganache Solution – tvorba ganache

Ganache Solution – tvorba ganache

Tento třídenní kurz pod vedením belgického chocolatiera Alexandra Bourdeauxe vás do detailu seznámí s výrobou ganache, se všemi jejími složkami, postupy a různými recepty. Seznámíte se také se softwarem Ganache Solution, online nástrojem, který vám umožní vytvořit vlastní vyvážené recepty na ganache.

Tento produkt je momentálně nedostupný.

Program kurzu

  • Ingredience ganache – porozumění složkám a jejich použití
  • Jak zlepšit trvanlivost ganache – chyby při přípravě, konzervace
  • Prezentace software Ganache Solution – nástroj pro vyvážení vlastních receptů
  • Tvorba vlastních receptů – od jednoduchých receptů ke složitějším za pomoci Ganache Solution software
  • Závěrečná degustace vlastních receptů – jejich konzultace, vylepšení

Co nabízíme?

  • Kurz bude překládán do češtiny
  • Veškeré materiály budou připraveny v češtině
  • Částku za kurz je možné na požádání rozdělit do dvou splátek
  • Desky s recepturami, blok na poznámky
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat