Čokoláda 2.0 (celodenní)

Čokoláda 2.0 (celodenní)

 Kurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a dalších typů čokolád.
zvolte termín kurzu
21/09/2024 10:00 - 21/09/2024 17:00
5 990 
Helena Fléglová
Kurz vyučuje
Helena Fléglová

Program kurzu

  • Volcanos (2 druhy) – arašídy/banán, malina/růže
  • Rocs (2 druhy) – pekan/karamel/káva, maracuja/ananas/nibs
  • Čokoládové tyčinky (2 druhy) – vanilka/karamel/lískový ořech, pistácie/černý rybíz
  • Moon bonbon (1 druh) – barevná pralinka vyrobená s pomocí páry s příchutí „Schwarzwald“

A to není vše

  • Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány včetně temperovacího stroje na čokoládu
  • Sklad plný těch nejlepších surovin včetně prémiových čokolád světových značek (Cacao Barry, Callebaut, Carma, Michel Cluizel)
  • Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky
  • S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
  • Certifikát o absolvování kurzu

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat