Řezy 2.0 (celodenní)

 Na kurzu vás čekají nejen klasické řezy, ale vyzkoušíte si i řezy ve stylu sandwiche nebo v rocher polevě. A víte, jakou mají tyto dezerty výhody? Nepotřebujete žádné silikonové formy a stačí vám ráfek (někdy zvládnete i bez něj). Pro absolvování není nutné absolvovat předchozí kurz.
zvolte termín kurzu
10/12/2023 10:00 - 10/12/2023 17:00
16/09/2023 10:00 - 16/09/2023 17:00
23/06/2023 10:00 - 23/06/2023 17:00
4 990 
Vlad Ryasnyy
Kurz vyučuje
Vlad Ryasnyy
Vlad Ryasnyy
Kurz vyučuje
Vlad Ryasnyy
Vlad Ryasnyy
Kurz vyučuje
Vlad Ryasnyy
Vlad Ryasnyy
Kurz vyučuje
Vlad Ryasnyy

Program kurzu

Řezy ve stylu sandwich doplněné o dekorační těsto a sablé:

  • Noire – višeň, griotka a hořká čokoláda
  • Bomba – yuzu, mléčná čokoláda a lískový ořech

Klasické řezy:

  • Lila – malina, litchy a kokos
  • Sunrise – mango, kalamansi a kokos

Řezy v rocher polevě:

  • Káva, mandle a mascarpone
  • Hořká a blond čokoláda, tonka a mandle

Co nabízíme?

  • Desky s recepturami, blok na poznámky
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat