Přihlášení

Individuální kurz pro 1 osobu

Individuální celodenní kurz pod vedením Heleny Fléglové.
Více

Individuální kurz pro 2 osoby

Individuální celodenní kurz pod vedením Heleny Fléglové.
Více

Moderní francouzské dezerty - víkendový kurz

Dvoudenní (18.-19.1.) praktický kurz na téma moderních francouzských dezertů. Čeká Vás spousta chutí, textur a tvarů (listové těsto, odpalované těsto, sablé,...)
Koupit

5-ti denní kurz od A do Z

5-ti denní (29.1.-2.2.2020) intenzivní cukrářský kurz od A do Z maximálně pro 8 účastníků.
Koupit

Macarons - celodenní

Co se na kurzu naučíte? Porozumíte klíčovým ingrediencím a krokům vedoucím k dokonalým makronkám. Naučíte se několik druhů náplní i to, jak správně makronky plnit. Ukážeme si, jak se vyrábí makronky…
Koupit

Tartaletky

Mandlové, kakaové a perníkové těsto, mnoho krémů a dekorací.
Koupit

Čokoláda od A do Z

Celodenní kurz na téma čokoláda, pralinky a čokoládové dekorace.
Koupit
Novinka
Odpalované těsto

Odpalované těsto

Chcete se perfektně naučit odpalované těsto? Máme pro Vás jednodenní kurz, během kterého se stanete expertem.
Koupit
Novinka
Hans Ovando - Viennoiserie

Hans Ovando - Viennoiserie

Co se na kurzu naučíte? Čekají Vás 2 dny (21.-22.3.2019) praktického kurzu Viennoiserie s Hansem Ovando, jedním z nejlepších světových cukrářů. 
Koupit
Novinka
Hans Ovando - Viennoiserie

Hans Ovando - Viennoiserie

Co se na kurzu naučíte? Čekají Vás 2 dny (23.-24.3.2019) praktického kurzu Viennoiserie s Hansem Ovando, jedním z nejlepších světových cukrářů. 
Koupit