Individuální jednodenní kurz na míru jen pro vás vedený lektory HF Pastry Academy.
13 990 Kč zobrazit detailIndividuální jednodenní kurz pro 2 pod vedením lektorů HF Pastry Academy.
18 990 Kč zobrazit detailIndividuální dvoudenní kurz na míru jen pro vás vedený lektory HF Pastry Academy.
24 990 Kč zobrazit detailDvoudenní kurz pro 2 osoby šitý na míru a vedený lektory HF Pastry Academy.
29 990 Kč zobrazit detailKurz Talířové dezerty 2.0 je volným pokračováním Talířových dezertů. Opět nás čekají dokonalé talířové dezerty, plné různých textur a chutí.
4 990 Kč zobrazit detailJak upéct skvělé kousky české cukrařiny nově a originálně se naučíte na Helenině dvoudenním kurzu.
9 990 Kč zobrazit detailOdpalované těsto 2.0 je volným pokračováním kurzu Odpalované těsto. Provede vás jím Helena Fléglová a po jeho absolvování se stanete expertem na odpalované těsto a dezerty z něj.
4 990 Kč zobrazit detailJednodenní intenzivní kurz, který vás zasvětí do výroby moderních dortů se zaměřením na rozmanité textury jako crémeux, ganache, mousse, želé, glazé, aj.
4 990 Kč zobrazit detailIntenzivní kurz na téma moderních dortů do silikonových forem se zaměřením na rozmanité textury, jako crémeux, ganache, mousse, želé, glazé, aj.
4 990 Kč zobrazit detailKurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a tabulkových čokolád.
4 990 Kč zobrazit detailDva dvoudenní praktické kurzy pod vedením Hanse Ovando, specialisty na pekařské produkty a držitele titulu „Nejlepší cukrář Španělska“ na téma Viennoiserie a na téma Sweet Collection. Při zakoupení obou těchto kurzů najednou pro vás máme výhodnější cenu.
28 990 Kč zobrazit detailDvoudenní praktický pod vedením Hanse Ovando na téma Viennoiserie, kde se dozvíte o základech fermentace a přípravy jednotlivých těst na viennoiserie. Čekají vás recepty na danish pastry, recepty ze slaného listového těsta, francouzské briošky s kváskem nebo ovocné pannetone.
17 990 Kč zobrazit detailDvoudenní praktický kurz na téma Sween Collection, který povede specialista na pekařské produkty a držitel titulu "Nejlepší cukrář Španělska" Hans Ovando.
17 990 Kč zobrazit detailNeboli tartalettes jsou zdrobnělinou od tarte – dort. Proto jsou také tartaletky jako pestrá paleta malých dortíků, kde si každý z nás může představit a vytvořit originální kousek právě pro sebe. Základy jejich výroby a výroby náplní vás čekají na Vladově tarteletkovém kurzu č. 2.
4 990 Kč zobrazit detailRoláda povznesená na jinou úroveň. V tomto praktickém kurzu si vyrobíme elegantní rolády. Naučíte se 3 druhy korpusů, krémy i zdobení.
4 990 Kč zobrazit detailFrancouzské macarons se sníženým obsahem cukru v 9 různých originálních příchutích.
4 990 Kč zobrazit detailTento třídenní kurz pod vedením belgického chocolatiera Alexandra Bourdeauxe vás do detailu seznámí s výrobou ganache, se všemi jejími složkami, postupy a různými recepty. Seznámíte se také se softwarem Ganache Solution, online nástrojem, který vám umožní vytvořit vlastní vyvážené recepty na ganache.
24 900 Kč zobrazit detailVe Francii dezerty v podobě řezů dominují. Jaké mají výhody? Nepotřebujete žádné silikonové formy a stačí vám ráfek (někdy zvládnete i bez něj). Na kurzu vás čeká řada skvělých korpusů, krémů, vkladů, glazé i dekorací.
4 990 Kč zobrazit detailKolekce dezertů Ovoce 2.0 přináší nové originální kombinace – zelené jablko, malina, ostružina, ananas, maracuja, jahoda, ale třeba i lískový ořech, pistácie nebo vanilkový lusk.
9 990 Kč zobrazit detailCelodenní kurz zcela nových a originálních dezertů od Heleny Fléglové.
4 990 Kč zobrazit detailDvoudenní kurz zcela nových Signature dezertů a dortů od Heleny Fléglové.
9 990 Kč zobrazit detailKurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a dalších typů čokolád.
4 990 Kč zobrazit detailJednodenní kurz, při kterém si vyrobíte dva jednopatrové dorty s dekoracemi.
4 990 Kč zobrazit detailVýhodou verrines neboli skleničkových dezertů je, že samotné textury mohou být mnohem jemnější, tak jak nádoba podrží texturu receptury. Ale víte, že to nemusí být nutně jen šlehačka s ovocem?
4 990 Kč zobrazit detailChcete se perfektně naučit odpalované těsto? Máme pro Vás jednodenní kurz, během kterého se stanete expertem.
4 990 Kč zobrazit detailKurz zaměřený na výrobu minidezertů, které nemohou chybět na žádné svatbě či oslavě. Jednodenní kurz vhodný pro ty, kteří pečou na svatby a jiné slavnostní události. Čeká vás 5 druhů minidezertů, které si na kurzu od A do Z vyrobíte.
4 990 Kč zobrazit detailKurz Mirror glaze je zaměřený na lesklé polevy, různé vzory a struktury, které se na něm společně s Vladem Ryasnyy naučíte přivést k dokonalosti.
4 990 Kč zobrazit detailBěhem dvoudenního kurzu si připravíme klasické domácí listové těsto, pochopíme, jak nejlépe na kynuté těsto, jak udělat perfektní quiche i slané třené těsto.
9 990 Kč zobrazit detailZcela nový 5denní kurz pod vedením Heleny Fléglové, která vás provede novinkami i klasikami z cukrářského světa. Čeká na vás 5 intenzivních dní cukrářské praxe i teorie, rad, tipů a triků.
19 990 Kč zobrazit detailKolekce vánočních dezertů Bûche de Noël a další dezerty s vánoční tématikou od Heleny Fléglové.
4 990 Kč zobrazit detailNová kolekce vánočního cukroví Heleny Fléglové, která bude ozdobou vašeho vánočního stolu a která vás nadchne svou skvělou chutí.
4 990 Kč zobrazit detailSkvělé vánoční cukroví nesmí na Štědrý večer chybět na stole. Přijďte se naučit vyrobit originální cukroví plné skvělých chutí.
4 990 Kč zobrazit detailBáječné vánoční cukroví? Tohle je ta správná chvíle. Originální a naprosto báječné Signature kousky od Heleny.
4 990 Kč zobrazit detailSvětové ikonické dezerty, které často najdeme v kavárnách, cukrárnách restauracích. A proč? Protože jsou všem známe, lidé je milují a my vás naučíme, jak je dělat nejlépe.
4 990 Kč zobrazit detailJak správně připravit sníh na Pavlovu? Jak použít bílky a albumin? Jak upéct různé tvary a textury tohoto slavného dezertu? To a mnohem více se naučíte na tomto kurzu plném skvělých chutí a kombinací.
4 990 Kč zobrazit detailNa kurzu vás čekají nejen klasické řezy, ale vyzkoušíte si i řezy ve stylu sandwiche nebo v rocher polevě. A víte, jakou mají tyto dezerty výhody? Nepotřebujete žádné silikonové formy a stačí vám ráfek (někdy zvládnete i bez něj). Pro absolvování není nutné absolvovat předchozí kurz.
4 990 Kč zobrazit detail