Vše o čokoládě (celodenní)

Vše o čokoládě (celodenní)

 Kurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a tabulkových čokolád.
zvolte termín kurzu
23/01/2026 10:00 - 23/01/2026 17:00
14/12/2025 09:00 - 14/12/2025 16:00
5 990 
Karolína Hávová
Kurz vyučuje
Karolína Hávová
Karolína Hávová
Kurz vyučuje
Karolína Hávová

Na co se můžete těšit?

  • Dozvíte se řadu zásadních informací o tom, co je to čokoláda, jak o ní pečovat, podle čeho ji vybírat, jak se dá využít a jak s ní pracovat
  • Naučíte se základy práce s čokoládou – temperaci
  • Naučíte se pracovat s kakaovým máslem a vytvoříte si řadu vzorů na pralinkách
  • Naučíte se vyrábět tabulkové čokolády
  • Pracovat s formami na čokoládu
  • Základy výroby pralinek – řezané, vylévané a barvené kakaovým máslem
  • Základy výroby náplní do pralinek – nugáty, ganache, karamely, křupavé vklady a další

A to není vše

  • Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány včetně temperovacího stroje na čokoládu
  • Sklad plný těch nejlepších surovin včetně prémiových čokolád světových značek (Cacao Barry, Callebaut, Carma, Michel Cluizel)
  • Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky
  • S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
  • Certifikát o absolvování kurzu

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá přesný čas najdete u data konání kurzu (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat