Program
- Tentokrát vynecháváme klasický švýcarský máslový krém na obmaz, který má spoustu výhod, ale chuťově samozřejmě ganache nepřekoná.
- Na kurzu si vyrobíte plastickou čokoládu, obmazovou ganache, pistáciový korpus, malinové crémeux, malinovo-jahodové compoté, křupavou pistáciovou vrstvu a pistáciové šlehané mascarpone.
- Naučíte se dokonale pracovat s ombazovou ganache, které má svá specifika a je potřeba prostě vědět, jak na to.
- Složíte si kompletní dort od A do Z, včetně modelované růže z plastické čokolády, kterou si nakonec nasprejujete barevným kakaovým máslem.
Co nabízíme?
- Desky s recepturami, blok na poznámky
- Zástěru k zapůjčení
- Občerstvení
- Certifikát o absolvování kurzu
- Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů










