Talířové dezerty 2.0 (celodenní)

Talířové dezerty 2.0 (celodenní)

Kurz Talířové dezerty 2.0 je volným pokračováním Talířových dezertů. Opět nás čekají dokonalé talířové dezerty, plné různých textur a chutí.

Tento produkt je momentálně nedostupný.

Kurz Talířové dezerty 2.0 je volným pokračováním Talířových dezertů. Opět nás čekají dokonalé talířové dezerty, plné různých textur a chutí.

A co jsou to vlastně talířové dezerty? Talířový dezert je dezert servírovaný zejména v restauracích. Jedná se o dezert s mnoha komponenty, které jsou rozložené na talíři. Stejně jako monoporcový dezert je plný různých textur a většinou obsahuje i zmrzlinu.

Co vás na kurzu čeká?

  • Špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány včetně temperovacího stroje na čokoládu
  • Sklad plný těch nejlepších surovin včetně prémiových čokolád světových značek (Cacao Barry, Callebaut, Carma, Michel Cluizel)
  • S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
  • Certifikát o absolvování kurz

Program kurzu

Detailní program kurzu připravujeme.

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat