Čokoláda s Hansem Ovando (dvoudenní)

Kurz, kde se kromě mnoha druhů pralinek, rocs, tabulkových čokolád, mendiánů a spreadů, naučíte vyrobit i čokoládu.

Tento produkt je momentálně nedostupný.

Hans Ovando, čerstvě držitel titulu „Nejlepší cukrář Španělska“, finalista World Chocolate Masters, a milovník čokolády a práce s ní, vás naučí, jak si vyrobit vlastní čokoládu, a jak s ní dále pracovat.
Stejně jako všechny ostatní kurzy v HF Pastry Academy, i tento je plně praktický!

Co nabízíme?

  • Desky s recepturami
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení v podobě nealkoholických nápojů
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů.

Program:

  • Teorie (historie čokolády, složení čokolády, typy čokolády, temperace, …)
  • Výroba čokolády (mléčná a hořká)
  • Originální tabulkové čokolády (různé druhy)
  • Rocs (různé druhy)
  • Formované pralinky (různé druhy)
  • Krájené pralinky (různé druhy)
  • Čokoládové postavy

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat