5denní kurz

5denní kurz

Zcela nový 5denní kurz, který vás provede novinkami i klasikami z cukrářského světa. Čeká na vás 5 intenzivních dní cukrářské praxe i teorie, rad, tipů a triků.
zvolte termín kurzu
06/08/2025 10:00 - 10/08/2025 17:00
19 990 
Karolína Hávová
Kurz vyučuje
Karolína Hávová

Program kurzu

 

  • Pralinky (borůvka s yuzu/brownies)
  • Tabulková čokoláda (Dubaj)
  • Dražé (mandle s rybízem a jogurtem)
  • Kynutá babka (pekanový ořech s mandarinkou)
  • Brioche feuilletée s jahodami a vanilkou
  • Monoporce:
    • vlašský ořech s jablky a skořicí
    • hořká čokoláda s para ořechy a karamelem
    • yuzu cheesecake
    • jahodová pavlova s bazalkou
    • káva s banánem
  • Moderní dort (černý rybíz s jogurtem a mandlemi)
  • Dort obmazaný ganache (mango s jahodou a makadamovými ořechy)
  • Makronky (rakytník/cejlonská skořice s yuzu)

To není vše

  • Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
  • Sklad plný těch nejlepších surovin
  • Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
  • S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
  • Certifikát o absolvování kurzu

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá přesný čas najdete u data konání kurzu (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat