Talířové dezerty (celodenní)

Přijďte se naučit, jak udělat dokonalý talířový dezert, plný různých textur a chutí.

Začátek kurzu 21/11/2021 10:00
Konec kurzu 21/11/2021 17:00
Počet účastníků 8

3 990 

Vyčistit
Helena Fléglová
Kurz vyučujeHelena Fléglová
gift

Tento kurz můžete zakoupit jako dárkový poukaz zobrazit

Co vás na kurzu čeká?

  • Špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány včetně temperovacího stroje na čokoládu
  • Sklad plný těch nejlepších surovin včetně prémiových čokolád světových značek (Cacao Barry, Callebaut, Carma, Michel Cluizel)
  • S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
  • Certifikát o absolvování kurz

Program kurzu

  • Kurz věnovaný talířovým, neboli restauračním dezertům. Přijďte se naučit, jak udělat dokonalý talířový dezert, plný různých textur a chutí.
  • Talířové dezerty se od klasických monoporcových dezertů liší tím, že nemají kompaktní tvar, ale sestavují se v rozložené podobě na talíř. Stejně jako monoporcové dezerty, které znáte z cukráren, se skládají z mnoha textur a chutí.
  • Čekají vás textury jako ganache, mousse, crémeux, compoté, želé, espuma, zmrzlina, sponge cake, tuiles, atd.
V rámci kurzu si vyrobíme 3 kompletní dezerty včetně dekorací a společně si je naservírujeme:
  • Carribian – kokos, mango, maracuja, zmrzlina
  • Pistache – zelené jablko, tonka, pistácie, yuzu, čaj, zmrzlina
  • Noisette – čokoláda, lískový ořech, karamel, zmrzlina

Informace ke školení

Počet účastníků 8 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Helena Fléglová

Helena Fléglová je členkou seniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a zakladatelkou HF Pastry Academy. Prostřednictvím své cukrářské akademie každý den přináší profesionálním cukrářům i začátečníkům nové znalosti, dovednosti, ale i motivaci a inspiraci.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů