Slaná cukrařina (dvoudenní)

Během dvoudenního kurzu  si připravíme klasické domácí listové těsto, pochopíme, jak nejlépe na kynuté těsto, jak udělat perfektní quiche i slané třené těsto.

Začátek kurzu 04/09/2021 10:00
Konec kurzu 05/09/2021 17:00
Počet účastníků 12

7 990 

Vyčistit
Vlad Ryasnyy
Kurz vyučujeVlad Ryasnyy
gift

Dárkový poukaz

zobrazit
  • Desky s recepturami, blok na poznámky
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení -oběd, nealkoholické nápoje
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

 

 

Program kurzu

1. Quiche – dva druhy:

  •  Bramborový s klobáskami a cizrnou
  •  Kuřecí/kachní s rozinky, zeleninou a batátem

2. Vol au vent – košíčky z domácího listového těsta – dva druhy:

  • Rajčatové listové těsto se sicilskou caponatou
  • Klasické listové těsto s houbovým ragout

3. Focaccia sandwich – dva druhy:

  • Mediterranean – s bylinky, mořskou solí a olivy
  • Rajčatová se sušenými rajčaty a straciatellou

4. Slaná brioche – dva druhy:

  • S karamelizovanou cibulí a foie-gras
  • S sýrem brie a slaninou

5. Travel cake – slaná bábovka – dva druhy:

  • Lososový s špenátem
  • Kuřecí s šalotkou

6. Curry bread – smažené taštičky s kari náplní

Informace ke školení

Počet účastníků 12 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :) Prosíme, sledujte aktuálně platná anti-covid opatření. Řídíme se jimi i my na kurzech.

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Vlad Ryasnyy

Vlad je lektorem HF Pastry Academy a členem juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Sám o sobě říká, že je cukrářský pošuk, experimentátor a perfekcionista.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů