Macarons extra (dvoudenní)
Dvoudenní praktický kurz macarons s nižším obsahem cukru a teorie o náplních.
7 990 Kč

Tento kurz můžete zakoupit jako dárkový poukaz zobrazit
Co nabízíme?
- Desky s recepturami, blok na poznámky
- Zástěru k zapůjčení
- Občerstvení – oběd, nealkoholické nápoje
- Certifikát o absolvování kurzu
- Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů
Program kurzu
- Macarons na bázi francouzského meringue s nižším obsahem cukru – lískooříškové, kořeněné, kakaové, klasické aj.
- Řešení časté problematiky a mýtu při jejich tvorbě.
- Během kurzu si připravíme 16 druhů macarons a vysvětlíme plnohodnotnou teorii o náplních.
- Jaké typy náplní se používají do macarons a co nepoužívat?
- Ganache – co je to, jak vytvořit stabilní emulzi a jak vytvořit svůj vlastní recept?
- Confi a gely – jaké želírujicí agenty se používají a jak udělat aby se macarons nepromočil.
- Karamel a jak na něj.
- Skladování macarons – kde, při jakých podmínkách a jak dlouho?
- Suroviny – ochutnávka různých čokolád a surovin pro zvětšení svých obzorů.
Informace ke školení
Počet účastníků | 8 osob |
Kde kurz probíhá | Střížkovská 8/9, Praha |
Co je v ceně | tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd |
Parkování | bezplatné u nás v areálu |
Co s sebou? | dobrou náladu :) |
Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.
Kdo Vás na kurze bude provázet?
Vlad Ryasnyy
Vlad je lektorem HF Pastry Academy a členem juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Sám o sobě říká, že je cukrářský pošuk, experimentátor a perfekcionista.
Nabídka nejbližších kurzů


Éclairs (celodenní)
Jednodenní kurz francouzských éclairs pořádáný HF Pastry Academy.
3 990 Kč
zobrazit detail

Low sugar macarons (celodenní)
Francouzské macarons se sníženým obsahem cukru v 8 různých originálních příchutích.
3 990 Kč
zobrazit detail

Slavnostní dorty (celodenní)
Jednodenní kurz. Těšte se na skládání dortů, výrobu crémeux, ganache, želé, swiss butter cream a dekorací.
3 990 Kč
zobrazit detail

Slavnostní dorty (celodenní)
Jednodenní kurz. Těšte se na skládání dortů, výrobu crémeux, ganache, želé, swiss butter cream a dekorací.
3 990 Kč
zobrazit detail

Moderní česká cukrařina (dvoudenní)
Jak upéct skvělé kousky české cukrařiny nově a originálně se naučíte na Helenině dvoudenním kurzu.
7 990 Kč
zobrazit detail

5denní kurz od A do Z I.
5denní intenzivní kurz cukrářského umění a dokonalého řemesla vedený H. F.
14 990 Kč
zobrazit detail

Low sugar macarons (celodenní)
Francouzské macarons se sníženým obsahem cukru v 8 různých originálních příchutích.
3 990 Kč
zobrazit detail

Verrines (celodenní)
Výhodou verrines neboli skleničkových dezertů je, že samotné textury mohou být mnohem jemnější, tak jak nádoba podrží texturu receptury. Ale víte, že to nemusí být nutně jen šlehačka s ovocem?
3 990 Kč
zobrazit detail

Éclairs (celodenní)
Jednodenní kurz francouzských éclairs pořádáný HF Pastry Academy.
3 990 Kč
zobrazit detail

Moderní francouzské dezerty (dvoudenní)
Ikony francouzské cukrařiny, ale tyto jsou výjimečné. Intenzivní kurz, kde se naučíte klasické francouzské dezerty obohacené o moderní postupy a originální příchutě.
7 990 Kč
zobrazit detail

Confisserie (celodenní)
Jednodenní kurz, kde budeme pracovat s cukrem, respektive tunami cukru. Takové sladkosti nejen obohatí Váš candy bar nebo potěší kteroukoliv návštěvu, ale mají i dlouhou trvanlivost.
3 990 Kč
zobrazit detail

Slaná cukrařina (dvoudenní)
Během dvoudenního kurzu si připravíme klasické domácí listové těsto, pochopíme, jak nejlépe na kynuté těsto, jak udělat perfektní quiche i slané třené těsto.
7 990 Kč
zobrazit detail