Chcete se stát mágem ve výrobě makronek? Tento dvoudenní intenzivní kurz věnovaný makronkám vám k tomu pomůže. Čeká vás neskutečných 20 druhů originálních náplní! A upečete si i low sugar makronky.
Co nabízíme?
- Desky s recepturami, blok na poznámky
- Zástěru k zapůjčení
- Občerstvení – oběd, nealkoholické nápoje
- Certifikát o absolvování kurzu
- Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů
Program kurzu
- Macarons na bázi francouzského meringue s nižším obsahem cukru – lískooříškové, kořeněné, kakaové, klasické aj.
- Řešení časté problematiky a mýtu při jejich tvorbě.
- Během kurzu si připravíme 16 druhů macarons a vysvětlíme plnohodnotnou teorii o náplních.
- Jaké typy náplní se používají do macarons a co nepoužívat?
- Ganache – co je to, jak vytvořit stabilní emulzi a jak vytvořit svůj vlastní recept?
- Confi a gely – jaké želírujicí agenty se používají a jak udělat aby se macarons nepromočil.
- Karamel a jak na něj.
- Skladování macarons – kde, při jakých podmínkách a jak dlouho?
- Suroviny – ochutnávka různých čokolád a surovin pro zvětšení svých obzorů.