Kolekce vegan (celodenní)

Během kurzu si připravíme dezerty bez živočišného původu, které chutnají stejně a mnohdy i lépe než klasické recepty. Naučíme vás jak některé ingredience nahradit v běžném pečení nebo jak vyšlehat sníh bez vaječných bílků. 

Začátek kurzu
Konec kurzu
Počet účastníků 8

Tento produkt je momentálně nedostupný.

Vlad Ryasnyy
Kurz vyučujeVlad Ryasnyy
gift

Tento kurz můžete zakoupit jako dárkový poukaz zobrazit

  • Desky s recepturami, blok na poznámky
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení – oběd, nealkoholické nápoje
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

 

 

Program kurzu

  • Travel cake (dva druhy)
  • Verrines (dva druhy)
  • Petit gateau (jeden druh)
  • Snacking (čtyři druhy)

Informace ke školení

Počet účastníků 8 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Vlad Ryasnyy

Vlad je lektorem HF Pastry Academy a členem juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Sám o sobě říká, že je cukrářský pošuk, experimentátor a perfekcionista.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů