
Čaj o páté
Informace ke školení
Kdy kurz probíhá | přesný čas najdete u data konání kurzu (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením) |
Kde kurz probíhá | Střížkovská 9, Praha |
Co je v ceně | tištěné podklady, certifikát, občerstvení |
Parkování | bezplatné u nás v areálu |
Co s sebou? | dobrou náladu :) |
Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.
Mohlo by vás zajímat

100% čokoláda (celodenní)
Nový kurz 100% čokoláda je zaměřený primárně na čokoládové dezerty a použití čokolády v různých texturách. Pokud jste milovník čokolády, ale nechcete kurzy na téma pralinek, tento kurz je právě pro vás.
5 990 Kč zobrazit detail
Víkendové rychlovky (celodenní)
Nechcete se pouštět do žádných mousse dezertů, nemáte na výrobu dezertů a dortů dva dny a potřebujete vše stihnout maximálně do 2 hodin? Právě pro vás je tento nový kurz!
4 990 Kč zobrazit detail
Cukrářské základy (třídenní)
Kurz určený pro začátečníky a ty, kteří se chtějí správně naučit základní cukrářské techniky.
14 990 Kč zobrazit detail
Cukrářská teorie (čtyřdenní)
Kurz, který vám vysvětlí cukrařinu od základních molekul, jako je voda. Kurz je určen pro pokročilé, se zkušenostmi s želírujícími látkami, cukry a dalšími surovinami.
16 990 Kč zobrazit detailZde prosíme vyplňte vaše věnování. Věnování může být o maximální délce 45 znaků.