Éclairs (celodenní)

Jednodenní kurz francouzských éclairs pořádáný HF Pastry Academy.

Začátek kurzu 14/01/2022 10:00
Konec kurzu 14/01/2022 17:00
Počet účastníků 12

3 990 

Vyčistit
Vlad Ryasnyy
Kurz vyučujeVlad Ryasnyy
gift

Dárkový poukaz

zobrazit

Kurz specializovaný na výrobu éclairs. Často velký oříšek pro spoustu cukrářů. Čeká vás 8 druhů éclairs s různými náplněmi a glazurami. Dozvíte se, jak správně pracovat s těstem, jaké jsou možnosti pečení, skladovaní, nejen v profi podmínkách, ale také u vás doma.

Na co se můžete těšit ?

  • Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
  • Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád
  • Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
  • S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Oběd a nealkoholické nápoje

Program kurzu

  • Heaven – vanilka, karamelový pekan
  • Explosion – citrusy (citron, limetka, yuzu)
  • MEGA – karamel a fleur de sel
  • New York – dvojitý sýr a jahody
  • Irish – káva a whisky
  • BERRY BERRY – malina a černý rybíz
  • Tropico – mango, mučenka a kokos
  • Intensé – čokoláda a kakaové boby

Informace ke školení

Počet účastníků 12 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :) Prosíme, sledujte aktuálně platná anti-covid opatření. Řídíme se jimi i my na kurzech.

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Vlad Ryasnyy

Vlad je lektorem HF Pastry Academy a členem juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Sám o sobě říká, že je cukrářský pošuk, experimentátor a perfekcionista.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů