Slané pečivo (celodenní)

Slané pečivo (celodenní)

Kurz slané pečivo je určen všem, kteří si doma chtějí umět upéct skvělé housky, rohlíky a další produkty, ze kterých vykouzlí skvělou snídani, svačinu, ale i večeři.
zvolte termín kurzu
5 990 
Karolína Hávová
Kurz vyučuje
Karolína Hávová

Toužíte po čerstvém a voňavém slaném pečivu, které si sami upečete přímo doma? Připojte se k našemu kurzu Slané pečivo a naučte se, jak na to!

Tento kurz je určen všem, kteří chtějí ovládnout výrobu lahodných housek, rohlíků, pletenců, loupáků a dalších produktů, jež jsou základem skvělé snídaně, vydatné svačiny i chutné večeře.

Pod vedením Karolíny Hávové si osvojíte techniky, jak vykouzlit nadýchané, křupavé a chutné produkty, které potěší celou rodinu. Naučíte se různé receptury, správnou práci s těstem a tipy na dokonalou konzistenci a tvar. Navíc se dozvíte, jak pečivo skladovat, aby si zachovalo čerstvost a chutnost co nejdéle.

Ať už jste začátečník nebo zkušený pekař, tento kurz vám otevře dveře do světa domácího slaného pečiva, které je nejen skvělé na chuť, ale i vždy po ruce, když vás přepadne chuť na něco výborného.

Přijďte si s námi užít radost z pečení a udělat si doma snídani, svačinu nebo večeři, na které si všichni pochutnají!

Program kurzu

  • Loupák
  • Plněný preclík
  • Houska-rohlík
  • Celozrnné pletence
  • Pizza rolky z taženého těsta
  • Parmazánové tyčinky se sušenými rajčaty

Na co se můžete těšit

  • Krásné desky s recepturami
  • Naše růžová tužka/propiska na poznámky jako dárek
  • Zástěru vám zapůjčíme (oblečení a obuv je na vás, hlavně ať se cítíte pohodlně)
  • Zajištění pitného režimu po dobu konání kurzu (voda Fromin, káva Nespresso, čaje Dammann Frères)
  • Občerstvení (oběd) – po předešlé dohodě jsme schopni připravit vegetariánské a bezlepkové jídlo. V případě kombinovaných alergií a intolerancí si prosím vezměte své jídlo
  • Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete realizovat své plány
  • Sklad plný těch nejlepších surovin od čokolád, přes 100% ořechové pasty, ovocná pyré, atd. (Ponthier, Callebaut, Cacao Barry, Carma, PCB, SOSA…)
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Rádi poradíme s čímkoliv týkajícím se cukrářské výroby, i kdyby toto téma nebylo součástí kurzu ☺
  • Produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů v našich obrandovaných krabicích
  • Možnost nákupu základních cukrářských surovin a pomůcek
  • Možnost nákupu našich signature produktů na místě – knih HF Masterclass, dražé, pralinek, makronek
  • Platba na místě v hotovosti nebo kartou

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá přesný čas najdete u data konání kurzu (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat