Bezlepkové dezerty (celodenní)

Bezlepkové dezerty (celodenní)

Objevte svět chutí bez kompromisů na kurzu bezlepkových dezertů, který vás naučí vytvářet lahodné, elegantní a plně bezlepkové sladkosti s profesionálními technikami.
zvolte termín kurzu
5 990 
Helena Fléglová
Kurz vyučuje
Helena Fléglová
Helena Fléglová
Kurz vyučuje
Helena Fléglová

Objevte krásu bezlepkových dezertů na našem kurzu vedeném Helenou Fléglovou, která se nedávno sama stala celiakem a ví, jaké to je hledat chutné a kvalitní bezlepkové dezerty.

Tento kurz je pro všechny, kdo chtějí zvládnout přípravu rozmanitých bezlepkových těst bez použití premixů a jen s jednoduchými, čistými moukami, které si sami namícháte přesně podle receptu.

Během kurzu se naučíte vytvářet dokonalé bezlepkové těsto s různými texturami – od medovníkového těsta, přes odpalované s křupavou vrstvou, tartaletky z křehkého těsta, financier s křupavou strukturou až po těsto na roládu. Ukážeme vám, jak pracovat s jednotlivými moukami a na co si dát pozor, aby vaše dezerty byly nejen chutné, ale i krásné na pohled.

Přijďte se naučit, jak péct lahodné a originální bezlepkové dezerty od A do Z.

Program kurzu

  • Medovník – bezlepkové medové pláty protřené skvělou karamelovou šlehanou ganache s nádechem jogurtu a citronu.
  • Tartaletka Piňa Colada – křehká bezlepková tartaletka plněná kokosovým korpusem dacquoise, ananasovým compoté a skvělým lehkým šlehaným ananasovým želé.
  • Choux mango matcha latte – bezlepkové choux s křupavou vrstvou s mango/maracujovým compoté, chantilly a matcha šlehanou ganache.
  • Řez cheesecake, malina – bezlepková křupavá vrstva s mandlovým financiérem, mousse z pečeného cheesecake a malinovým želé.
  • Roláda čokoláda, káva, kakaové boby – bezlepková kakaová roláda s kávovou šlehanou ganache a karamelizovanými kakaovými boby.

Na co se můžete těšit

  • Krásné desky s recepturami
  • Naše růžová tužka/propiska na poznámky jako dárek
  • Zástěru vám zapůjčíme (oblečení a obuv je na vás, hlavně ať se cítíte pohodlně)
  • Zajištění pitného režimu po dobu konání kurzu (voda Fromin, káva Nespresso, čaje Dammann Frères)
  • Občerstvení (oběd) – po předešlé dohodě jsme schopni připravit vegetariánské a bezlepkové jídlo. V případě kombinovaných alergií a intolerancí si prosím vezměte své jídlo
  • Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete realizovat své plány
  • Sklad plný těch nejlepších surovin od čokolád, přes 100% ořechové pasty, ovocná pyré, atd. (Ponthier, Callebaut, Cacao Barry, Carma, PCB, SOSA..)
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Rádi poradíme s čímkoliv týkajícím se cukrářské výroby, i kdyby toto téma nebylo součástí kurzu ☺
  • Produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů v našich obrandovaných krabicích
  • Možnost nákupu základních cukrářských surovin a pomůcek
  • Možnost nákupu našich signature produktů na místě – knih HF Masterclass, dražé, pralinek, makronek
  • Platba na místě v hotovosti nebo kartou

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá přesný čas najdete u data konání kurzu (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat