Slavnostní dorty (celodenní)

Jednodenní kurz. Těšte se na skládání dortů, výrobu crémeux, ganache, želé, swiss butter cream a dekorací.

Začátek kurzu 04/06/2021 10:00
Konec kurzu 04/06 2021 17:00
Počet účastníků 8

3 990 

Vyčistit
Helena Fléglová
Kurz vyučujeHelena Fléglová
gift

Tento kurz můžete zakoupit jako dárkový poukaz zobrazit

Jsou svědkem našich nejdůležitějších momentů. Všechny rodinné oslavy, svatby a výročí si bez nich neumíme představit. Jak upéct výjimečný dort se naučíte právě na tomto kurzu.

Těšit se můžete na:

  • Výrobu dvou druhů korpusů.
  • Základní lekce o statice dortů.
  • Výrobu ovocných, smetanových, vanilkových oříškových a čokoládových krémů.
  • Vrstvení dortů a jeho jednotlivých pater.
  • Přípravu základního krému na povrch dortu a technika jeho nanášení na dort.

Dále vás naučím:

  • Techniky nanášení různých textur na slavnostní dorty.
  • Přípravu čokoládových a jiných dekorací na dorty.
  • Zdobení dortů.
  • Tipy a triky na skladování, balení a převoz dortů.

Informace ke školení

Počet účastníků 8 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Helena Fléglová

Helena Fléglová je členkou seniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a zakladatelkou HF Pastry Academy. Prostřednictvím své cukrářské akademie každý den přináší profesionálním cukrářům i začátečníkům nové znalosti, dovednosti, ale i motivaci a inspiraci.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů