Kolekce Pavlova (celodenní)

Jak správně připravit sníh na Pavlovu? Jak použít bílky a albumin? Jak upéct různé tvary a textury tohoto slavného dezertu? To a mnohem více se naučíte na tomto kurzu plném skvělých chutí a kombinací.
zvolte termín kurzu
22/06/2024 10:00 - 22/06/2024 17:00
4 990 
Vlad Ryasnyy
Kurz vyučuje
Vlad Ryasnyy

Během kurzu si připravíme vysušenou a suflovanou Pavlovu, která je křehčí oproti klasické, a nakonec Pavlovu zamotáme do podoby rolády. Ta bude nejjemnější ze všech. Taktéž jeden z druhů bude zcela ovocný, kdy sníh bude vytvořený z ovocného pyré.

Program kurzu

Pavlova roláda:

  • Tropické ovoce s Philadelphií
  • Lesní plody s mascarpone a pistácií

Pavlova v novém kabátku:

  • Malinová Pavlova s litchy
  • Broskvová Pavlova s černým čajem Earl Grey a citronem

Pavlova dort se suflovaným meringue:

  • Pavlova à la Schwarzwald
  • Ořechová Pavlova se slaným karamelem

Co nabízíme?

  • Desky s recepturami, blok na poznámky
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat