Čokoládová dražé a spready (třídenní)

Tento praktický kurz je určen pro cukráře, kteří si chtějí prohloubit své znalosti výroby čokoládových dražé a originálních spreadů.

Tento produkt je momentálně nedostupný.

Tento praktický kurz je určen pro cukráře, kteří si chtějí prohloubit své znalosti výroby čokoládových dražé a originálních spreadů.

 

Program kurzu

Během tohoto intenzivního kurzu se budeme věnovat:

Výrobě spreadů

  • Techniky přípravy různých typů spreadů: na bázi tuku, vody i karamelu
  • Tipy a triky pro dosažení ideální konzistence, chuťové rovnováhy a dlouhé trvanlivosti
  • Jak správně vybírat suroviny a pracovat s emulzemi pro stabilní výsledky

Technice výroby čokoládových dražé

  • Naučíte se techniky obalování, které zajistí hladký povrch, výrazný lesk a dokonalou texturu
  • Vytváření různých typů povrchových úprav pro vaše dražé: lesklé, matné i kreativně strukturované
  • Práce s vrstvením, krystalizací a leštidly pro jedinečný vzhled každého dražé

Kurz spojuje praktickou demonstraci s technickým výkladem a řešením reálných problémů z výroby. Pomůže vám zvládnout postupy vedoucí ke konzistentní kvalitě a špičkovému výsledku.

Ať už své dovednosti vylepšujete, nebo hledáte inspiraci pro novou produktovou řadu, tento kurz vás vybaví znalostmi, díky kterým vaše výrobky vyniknou.

Co nabízíme?

  • Kurz bude překládán do češtiny
  • Veškeré materiály budou připraveny v češtině
  • Desky s recepturami, blok na poznámky
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá přesný čas najdete u data konání kurzu (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat