Dorty (celodenní)

Jednodenní kurz, který vás zasvětí do výroby crémeux, ganache, mousse, želé, glazé, čokoládových dekorací aj.

Začátek kurzu 26/11/2021 10:00
Konec kurzu 26/11/2021 17:00
Počet účastníků 12

3 990 

Vyčistit
Helena Fléglová
Kurz vyučujeHelena Fléglová
gift

Dárkový poukaz

zobrazit

Kurz Dorty je určen milovníkům moderní cukrařiny. Naučíte se, jak vyrobit rozmanité textury, jako například mousse, crémeux, ganache, šlehaná ganache, glazé, compoté aj. Dorty jsou připravovány do silikonových forem.

Co nabízíme?

  • Desky s recepturami
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení v podobě nealkoholických nápojů
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů.

Program kurzu

  1. Rose – malina, liči, vanilka
  2. Crunchy – čokoláda, mandle, kakaové boby
  3. Casssis – černý rybíz, perník, karamel

Informace ke školení

Počet účastníků 12 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Helena Fléglová

Helena Fléglová je členkou seniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a zakladatelkou HF Pastry Academy. Prostřednictvím své cukrářské akademie každý den přináší profesionálním cukrářům i začátečníkům nové znalosti, dovednosti, ale i motivaci a inspiraci.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů