Zmrzlina HF (celodenní)

Zmrzlina HF (celodenní)

Na tomto kurzu si vyrobíte řadu originálních a báječných zmrzlin na bázi mléka a smetany, ale také sorbetů. Naučíte se, jak na výrobu zmrzliny a jak fungují její jednotlivé složky, zejména cukry.
zvolte termín kurzu
22/03/2025 10:00 - 22/03/2025 17:00
5 990 
Helena Fléglová
Kurz vyučuje
Helena Fléglová
  • Desky s recepturami, blok na poznámky
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení – oběd, nealkoholické nápoje
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

 

 

Program kurzu

  • Banoffee (banán, karamel, čokoláda)
  • Likérová špička (vanilka, rum, čokoláda)
  • Jogurt (jogurt, limeta, malina)
  • Medovník (med, zakysaná smetana, yuzu)
  • Exotic (hořká čokoláda, mango, maracuja)
  • Štrúdl (jablka, skořice, karamel)
  • 100% pistácie
  • Champagne (Champagne, jahody)
  • Cappuccino
  • Tea time (čaj, mléčná čokoláda, bergamot)

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá přesný čas najdete u data konání kurzu (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat