Dvoudenní praktický kurz na téma sladké pekařiny. Součástí kurzu je výroba těst a na báječné croissanty a briošky, a také základy výroby listového těsta.
Co nabízíme?
- Desky s recepturami
- Zástěru k zapůjčení
- Občerstvení
- Certifikát o absolvování kurzu
- Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů.
Program:
- Klasický croissant (světlé těsto)
- Smažený croissant citrico (světlé těsto, limeta, bazalka)
- New York roll cheesecake (světlé těsto, cheesecake, maliny)
- Danish Tarte Tatin (světlé těsto, jablka, karamel)
- Danish Victoria (světlé těsto, ananas, limeta)
- Bicolor mašle (světlé těsto, jahoda, timut)
- Bicolor rolka (světlé těsto, čokoláda)
- Gorgonzola danish (světlé těsto, gorgonzola, karamelizovaná cibule, vlašské ořechy)
- Crème brûlée Tart (světlé těsto na brioche feuilleté, vanilka, karamel)
- Maxi brioche feuilleté (světlé těsto na brioche feuilleté)
- Danish Banoffee (kakaové těsto, banán, karamel, čokoláda)
- Čokoládový Pain Swiss (kakaové těsto, čokoládový krém)
- Sacher Danish (kakaové těsto, meruňky, vanilka, rozmarýn)
- Pistachio Roll (kakaové těsto, pistácie, bílá čokoláda)