Viennoiserie (dvoudenní)

Viennoiserie (dvoudenní)

Dvoudenní praktický kurz na téma sladké pekařiny. Naučíte se výrobu těsta na báječné croissanty a briošky.
zvolte termín kurzu
27/03/2025 10:00 - 28/03/2025 17:00
11/01/2025 10:00 - 12/01/2025 17:00
10 990 
Helena Fléglová
Kurz vyučuje
Helena Fléglová
Helena Fléglová
Kurz vyučuje
Helena Fléglová

Dvoudenní praktický kurz na téma sladké pekařiny. Součástí kurzu je výroba těst a na báječné croissanty a briošky, a také základy výroby listového těsta.

Co nabízíme?

  • Desky s recepturami
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů.

Program:

  • Klasický croissant (světlé těsto)
  • Smažený croissant citrico (světlé těsto, limeta, bazalka)
  • New York roll cheesecake (světlé těsto, cheesecake, maliny)
  • Danish Tarte Tatin (světlé těsto, jablka, karamel)
  • Danish Victoria (světlé těsto, ananas, limeta)
  • Bicolor mašle (světlé těsto, jahoda, timut)
  • Bicolor rolka (světlé těsto, čokoláda)
  • Gorgonzola danish (světlé těsto, gorgonzola, karamelizovaná cibule, vlašské ořechy)
  • Crème brûlée Tart (světlé těsto na brioche feuilleté, vanilka, karamel)
  • Maxi brioche feuilleté (světlé těsto na brioche feuilleté)
  • Danish Banoffee (kakaové těsto, banán, karamel, čokoláda)
  • Čokoládový Pain Swiss (kakaové těsto, čokoládový krém)
  • Sacher Danish (kakaové těsto, meruňky, vanilka, rozmarýn)
  • Pistachio Roll (kakaové těsto, pistácie, bílá čokoláda)

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat