Kurz Talířové dezerty 2.0 je volným pokračováním Talířových dezertů. Opět nás čekají dokonalé talířové dezerty, plné různých textur a chutí.
A co jsou to vlastně talířové dezerty? Talířový dezert je dezert servírovaný zejména v restauracích. Jedná se o dezert s mnoha komponenty, které jsou rozložené na talíři. Stejně jako monoporcový dezert je plný různých textur a většinou obsahuje i zmrzlinu.
Co vás na kurzu čeká?
- Špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány včetně temperovacího stroje na čokoládu
- Sklad plný těch nejlepších surovin včetně prémiových čokolád světových značek (Cacao Barry, Callebaut, Carma, Michel Cluizel)
- S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
- Certifikát o absolvování kurz