Kurz Slavnostní dorty 3 je volným pokračováním kurzu Slavnostní dorty 2 a 1. Pro absolvování není nutné absolvovat předchozí kurzy, ale je vhodný pro pokročilé, kteří mají znalost práce s čokoládou. Jedná se o dort s novými recepturami, takže je ocení i absolventi kurzu Slavnostní dorty 1 a 2.
Těšit se můžete na:
-
Výrobu slavnostního dortu, který bude složen z mrkvového korpusu, proložený compoté z krvavého pomeranče, yuzu crémeux a hlavním krémem bude šlehané pomerančové mascarpone.
-
Dort bude důkladně obmazán ganache z bílé čokolády.
-
Na tomto kurzu bude kladen velký duraz na dokonalý rovný obmaz, aby květy správně seděly na dortu.
-
Pod dortem i na dortu bude plochý čokoládový květ, na který se budou lepit dvoubarevné čokoládové tyčinky.
Mějte na paměti:
- Krémy a korpusy připravujete ve skupinkách po 2-3 lidech, finální dort si každý skládá a zdobí sám.
- Kurz se může protáhnout až do 18:00