Pekařský kurz s Hansem Ovando (dvoudenní)

Dvoudenní intenzivní pekařský kurz se světoznámým Hansem Ovandem. 

Tento produkt je momentálně nedostupný.

Hans Ovando, čerstvě držitel titulu „Nejlepší cukrář Španělska“, finalista World Chocolate Masters, a specialista na pekařské produkty Vás naučí, jak upéct mnoho druhů chlebů, focacciu, bagely, bagety, aj.

Stejně jako všechny ostatní kurzy v HF Pastry Academy, i tento je plně praktický!

Co nabízíme?

  • Desky s recepturami
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení v podobě nealkoholických nápojů
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů.

Program:

  • Teorie (typy mouky, základní suroviny pro pečení chleba, typy kynutí)
  • Vídeňské chleby (chléb do formy, hamburgerové housky, pletené chleby)
  • Celozrnné chleby (různé druhy)
  • Bílé chleby (bagety, ciabatty, …)
  • Focaccia (různé druhy)
  • Bagely

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat