Ovoce 2.0 (dvoudenní)

Ovoce 2.0 (dvoudenní)

Kolekce dezertů Ovoce 2.0 přináší nové originální kombinace – zelené jablko, malina, ostružina, ananas, maracuja, jahoda, ale třeba i lískový ořech, pistácie nebo vanilkový lusk.
zvolte termín kurzu
24/02/2024 10:00 - 25/02/2024 17:00
27/04/2024 10:00 - 28/04/2024 17:00
9 990 
Anna Marvanová
Kurz vyučuje
Anna Marvanová
Anna Marvanová
Kurz vyučuje
Anna Marvanová

Kolekce dezertů Ovoce 2.0 přináší nové originální kombinace – zelené jablko, malina, ostružina, ananas, maracuja, jahoda, ale třeba i lískový ořech, pistácie nebo vanilkový lusk.

Dezert v podobě ovoce proslavil po celém světě francouzský cukrář Cedric Grolet. Od té doby tyto dezerty milují snad všichni.

Co nabízíme?

  • Desky s recepturami
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů.

Program kurzu

  • Zelené jablko
  • Malina
  • Ostružina
  • Lískový ořech
  • Vanilkový lusk
  • Pistácie
  • Ananas
  • Maracuja
  • Jahoda

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat