Ovoce 2.0 (celodenní)

Ovoce 2.0 (celodenní)

Kolekce dezertů Ovoce 2.0 přináší nové originální kombinace – pistácie, vanilkový lusk, lískový ořech, arašíd, kávové zrnko, pekanový ořech.
zvolte termín kurzu
13/10/2024 10:00 - 13/10/2024 17:00
4 990 
Magdalena Murínová
Kurz vyučuje
Magdalena Murínová

Kolekce dezertů Ovoce 2.0 přináší nové originální kombinace – pistácie, vanilkový lusk, lískový ořech, arašíd, kávové zrnko, pekanový ořech.

Dezert v podobě ovoce proslavil po celém světě francouzský cukrář Cedric Grolet. Od té doby tyto dezerty milují snad všichni.

 

Co nabízíme?

  • Desky s recepturami
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů.

Program kurzu

  • Pistácie
  • Vanilkový lusk
  • Lískový ořech
  • Arašíd
  • Kávové zrnko
  • Pekanový ořech

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat