Dvoudenní praktický kurz na téma Sweet Collection, který povede specialista na pekařské produkty a držitel titulu „Nejlepší cukrář Španělska“ Hans Ovando.
Program:
Dezerty:
- Banoffee: banán, čokoláda, káva a karamel
- Popcorn (Maizal): kukuřice, maracuja, mango, růžový pepř, karamelová a vanilková pěna, mléčná čokoláda
- Karamelový zázvor a arašídy: arašídová gianduja, arašídový piškot, vanilkový karamel, karamelizované lískové oříšky, krém z karamelizované a mléčné čokolády, zázvorová ganache a čokoládová poleva
Tartaletky:
- Le Môre: (ostružinový): fialové sablé, malinový piškotový financier, jemná jogurotvá pěna, želé z ostružin a černého rybízu, křupavá malinová a fialová poleva
- Exotický tvarohový dortík s kokosem, limetkou, kořeněnou papájou a marakujou
Dorty:
- Travel cake – zavazadla: lískooříškový financier, kakaový piškot, křupavé sezamové a lískooříškové praliné, krémová tulakalum čokoláda a vanilkový karamel s fleur de sel (nejlepší travel cake na soutěži MMAPE 2022)
- Mint berrys: mátový piškot s malinovými křupinkami, zapečený tvarohový vklad, džem a jahodová a malinová pěna
- Dort „Kdo mi vzal kávu?“: kávový piškot s mandlovými křupinkami, kávový vanilkový karamel, kávová a karamelová pěna a karamelizované jablečné želé
Co nabízíme?
- Kurz bude překládán do češtiny
- Veškeré materiály budou připraveny v češtině
- Desky s recepturami
- Zástěru k zapůjčení
- Občerstvení
- Certifikát o absolvování kurzu
- Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů