Hans Ovando – Sweet Collection (dvoudenní)

Dvoudenní praktický kurz na téma Sween Collection, který povede specialista na pekařské produkty a držitel titulu „Nejlepší cukrář Španělska“ Hans Ovando.

Tento produkt je momentálně nedostupný.

Dvoudenní praktický kurz na téma Sweet Collection, který povede specialista na pekařské produkty a držitel titulu „Nejlepší cukrář Španělska“ Hans Ovando.

Program:

Dezerty:

  • Banoffee:  banán, čokoláda, káva a karamel
  • Popcorn (Maizal): kukuřice, maracuja, mango, růžový pepř, karamelová a vanilková pěna, mléčná čokoláda
  • Karamelový zázvor a arašídy: arašídová gianduja, arašídový piškot, vanilkový karamel, karamelizované lískové oříšky, krém z karamelizované a mléčné čokolády, zázvorová ganache a čokoládová poleva

Tartaletky:

  • Le Môre: (ostružinový): fialové sablé, malinový piškotový financier, jemná jogurotvá pěna, želé z ostružin a černého rybízu, křupavá malinová a fialová poleva
  • Exotický tvarohový dortík s kokosem, limetkou, kořeněnou papájou a marakujou

Dorty:

  • Travel cake – zavazadla: lískooříškový financier, kakaový piškot, křupavé sezamové a lískooříškové praliné, krémová tulakalum čokoláda a vanilkový karamel s fleur de sel (nejlepší travel cake na soutěži MMAPE 2022)
  • Mint berrys: mátový piškot s malinovými křupinkami, zapečený tvarohový vklad, džem a jahodová a malinová pěna
  • Dort „Kdo mi vzal kávu?“: kávový piškot s mandlovými křupinkami, kávový vanilkový karamel, kávová a karamelová pěna a karamelizované jablečné želé

Co nabízíme?

  • Kurz bude překládán do češtiny
  • Veškeré materiály budou připraveny v češtině
  • Desky s recepturami
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat