Cukrářské základy HF (třídenní)

Cukrářské základy HF (třídenní)

Kurz určený pro začátečníky a ty, kteří se chtějí správně naučit základní cukrářské techniky.
zvolte termín kurzu
12 990 
Helena Fléglová
Kurz vyučuje
Helena Fléglová
Helena Fléglová
Kurz vyučuje
Helena Fléglová

Tento kurz je určený pro všechny, kteří s cukrařinou začínají, samouky, kteří si chtějí ujasnit základní cukrářské techniky a dozvědět se i spoustu teorie.

Cílem tohoto kurzu není vytvořit dokonalé dezerty a dorty, jako v ostatních kurzech, ale projít a vyzkoušet si následující kategorie:

  • Kurz bude probíhat v naší nové místnosti v akademii a maximální kapacita je 6 osob. Budete rozděleni do dvou skupinek po 3 lidech a společně projdeme a vyzkoušíme veškeré potřebné receptury. Díky nízkému počtu kurzistů na kurzu je dostatek prostoru na jakékoliv doplňující otázky.
  • Částečně budeme využívat i zasedací místnost pro vysvětlení teoretického základu.
  • Tento typ kurzu nemá v České republice obdoby a doufáme, že se stane neodmyslitelnou součástí akademie i začínajících cukrářů.
  • Kurz probíhá od 9:00 do 16:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)

 

Program kurzu

  • Základní korpusy
  • Základní krémy
  • Vklady do dortů a dezertů
  • Glazé a polevy
  • Těsta (odpalované, listové, brioche)
  • Práce s čokoládou (dekorace, pralinky)
  • Práce s cukrářským sáčkem
  • Obmaz dortu
  • Velvet efekt
  • Makronky

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 9:00 do 16:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat