Cukrářská teorie (čtyřdenní)

Cukrářská teorie (čtyřdenní)

Kurz, který vám vysvětlí cukrařinu od základních molekul, jako je voda.
zvolte termín kurzu
07/11/2024 9:00 - 10/11/2024 16:00
24/10/2024 9:00 - 27/10/2024 16:00
10/10/2024 9:00 - 13/10/2024 16:00
15 990 
Helena Fléglová a Vlad Ryasnyy
Kurz vyučuje
Helena Fléglová a Vlad Ryasnyy
Helena Fléglová a Vlad Ryasnyy
Kurz vyučuje
Helena Fléglová a Vlad Ryasnyy
Helena Fléglová a Vlad Ryasnyy
Kurz vyučuje
Helena Fléglová a Vlad Ryasnyy
Helena Fléglová a Vlad Ryasnyy
Kurz vyučuje
Helena Fléglová a Vlad Ryasnyy

Naprosto unikátní cukrářský kurz zaměřený na podrobnou cukrářskou a chemickou teorii. Chcete se dozvědět, jak fungují jednotlivé molekuly v cukrařině? Vše o cukrech, tucích, želírujících látkách, emulgátorech a jiných složkách receptur?

Pak je tento kurz jako dělaný právě pro vás.

Lektory kurzu Helena Fléglová a Vlad Rysanyy.

  • První dva dny společně strávíme v zasedací místnosti a budeme se učit o jednotlivých kapitolách.
  • Druhé dva dny věnujeme částečně teorii, částečně praktickým ukázkám, jak jednotlivé složky fungují v recepturách.
  • Maximální kapacita kurzu je 8 osob.

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat