Vše o zmrzlině (celodenní)

Vše o zmrzlině (celodenní)

Chcete pochopit výrobu zmrzliny? Fungování jednotlivých cukrů zásadních pro zmrzlinu? Vyrobit si spoustu zajímavých sorbetů a zmrzlin na bázi mléka a smetany? 

Tento produkt je momentálně nedostupný.

  • Desky s recepturami, blok na poznámky
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení – oběd, nealkoholické nápoje
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

 

 

Program kurzu

  • Meruňka s pistácií
  • Tonka fazole s karamelizovanými vlašskými ořechy
  • Jablečný karamel
  • Fleur de Cao 70% čokoládová zmrzlina
  • Kakao Natural s brownies
  • Banán s maracujou a limetkou
  • Grep s mandarinkou a timut pepřem
  • Yuzu s citronem
  • Cheesecake s malinami, fíky a limetkou
  • Slaný karamel s vanilkou

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat