Jedno z nejoblíbenějších těst na celém světě. Univerzální pro slané i sladké výrobky.
Křupavé, máslové, voňavé, lahodné, křehké. To vše můžeme říct o listovém těstě. Jak ho vyrábět a dál s ním pracovat, co se z něj dá vytvořit – to vše se naučíte na Helenině kurzu Vše o listovém těstě.
Těšit se můžete na:
- Výrobu domácího listového těsta (inverzní listové těsto) v klasické, kakaové a kořeněné podobě
- Výrobu dezertů z listového těsta (Mille-feuille, Flan, Jablečné taštičky, Pithivier, Quiche)
- Výroba náplní do slaných výrobků
- Výroba náplní do sladkých výrobků
- Výroba krémů
- Karamelizování plátů
- Tipy, triky, zdobení
A to ještě není vše
- Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
- Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád
- Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
- S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
- Certifikát o absolvování kurzu