Vše o čokoládě (celodenní)

Vše o čokoládě (celodenní)

 Kurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a tabulkových čokolád.
zvolte termín kurzu
4 990 
Magdalena Murínová
Kurz vyučuje
Magdalena Murínová

Na co se můžete těšit?

    • Dozvíte se řadu zásadních informací o tom, co je to čokoláda, jak o ní pečovat, podle čeho ji vybírat, jak se dá využít a jak s ní pracovat
    • Naučíte se základy práce s čokoládou – temperaci
    • Naučíte se pracovat s kakaovým máslem a vytvoříte si řadu vzorů na pralinkách
    • Naučíte se vyrábět tabulkové čokolády
    • Pracovat s formami na čokoládu
    • Základy výroby pralinek – řezané, vylévané a barvené kakaovým máslem
    • Základy výroby náplní do pralinek – nugáty, ganache, karamely, křupavé vklady a další

A to není vše

  • Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány včetně temperovacího stroje na čokoládu
  • Sklad plný těch nejlepších surovin včetně prémiových čokolád světových značek (Cacao Barry, Callebaut, Carma, Michel Cluizel)
  • Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky
  • S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
  • Certifikát o absolvování kurzu

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat