Na co se můžete těšit?
-
- Dozvíte se řadu zásadních informací o tom, co je to čokoláda, jak o ní pečovat, podle čeho ji vybírat, jak se dá využít a jak s ní pracovat
- Naučíte se základy práce s čokoládou – temperaci
- Naučíte se pracovat s kakaovým máslem a vytvoříte si řadu vzorů na pralinkách
- Naučíte se vyrábět tabulkové čokolády
- Pracovat s formami na čokoládu
- Základy výroby pralinek – řezané, vylévané a barvené kakaovým máslem
- Základy výroby náplní do pralinek – nugáty, ganache, karamely, křupavé vklady a další
A to není vše
- Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány včetně temperovacího stroje na čokoládu
- Sklad plný těch nejlepších surovin včetně prémiových čokolád světových značek (Cacao Barry, Callebaut, Carma, Michel Cluizel)
- Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky
- S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
- Certifikát o absolvování kurzu