Slavnostní dorty

Jednodenní kurz. Těšte se na skládání dortů, výrobu crémeux, ganache,  želé, swiss butter cream a dekorací.

Začátek kurzu 08/11/2020 10:00
Konec kurzu 08/11/2020 18:00
Max. míst na kurzu 12

3 990 

Zrušit výběr
Hanka Briatková
Kurz vyučujeHanka Briatková
gift

Tento kurz můžete zakoupit jako dárkový poukaz zobrazit

Jsou svědkem našich nejdůležitějších momentů. Všechny rodinné oslavy, svatby a výročí si bez nich neumíme představit. Jak upéct výjimečný dort se naučíte právě na tomto kurzu.

Těšit se můžete na:

  • Výrobu dvou druhů korpusů
  • Základní lekce o statice dortů
  • Výrobu ovocných, smetanových, vanilkových oříškových a čokoládových krémů
  • Vrstvení dortů a jeho jednotlivých pater
  • Přípravu základního krému na povrch dortu a technika jeho nanášení na dort

Dále Vás naučím:

  • Techniky nanášení různých textur na slavnostní dorty
  • Přípravu čokoládových a jiných dekorací na dorty
  • Zdobení dortů
  • Tipy a triky na skladování, balení a převoz dortů

Informace ke školení

Počet účastníků 12 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Hanka Briatková

Hanka je lektorkou HF Pastry Academy a hrdou členkou národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Kromě toho je Hanka také vášnivou cestovatelkou.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů