Přihlášení

Slavnostní dorty

Těšte se na skládání dortů, výrobu crémeux, ganache,  želé, swiss butter cream a dekorací.

Max. počet lidí na kurz
10
Kurz vyučuje
Hanka Briatková
1Osoba
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9

Co nabízíme?

Desky s recepturami

Zástěru k zapůjčení

Občerstvení v podobě nealkoholických nápojů

Certifikát o absolvování kurzu

Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů (každý účastník 2 celé dorty)

Program kurzu

  1. Molekulární betonový dort - čokoládový korpus, čokoládová ganache, malinové crémeux a želé.

Techniky: Temperace čokolády a výroba polokoulí včetně práce s barevným kakaovým máslem, skládání dortu, obmazávání a zahlazování dortu, práce se swiss meringue butter cream a tvorba betonového efektu.

  1. Princess cake - citronový korpus, mascarpone krém, maracujové crémeux a mandové compoté.

Techniky: Skládání dortu, obmazávání a zahlazování dortu, práce se swiss meringue butter cream, tvorba sametového efektu, práce s čokoládou a modelovací hmotou.