Moderní francouzské dezerty
Intenzivní dvoudenní kurz, kde se naučíte klasické francouzské dezerty obohacené o moderní postupy a originální příchutě.
7 990 Kč

Tento kurz můžete zakoupit jako dárkový poukaz zobrazit
Ikony francouzské cukrařiny ve výjimečném podání.
Na co se můžete těšit?
- Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
- Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád
- Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
- S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
- Certifikát o absolvování kurzu
- Oběd a nealkoholické nápoje
Program kurzu
1. Mille-feuille z domacího invertního listového těsta:
- Pekanový ořech, karamel a káva
- Mango, mučenka a vanilka
2. Opera – vrstvenný řez:
- Classique – hořká čokoláda 70% a káva
- Zen – jagermaister, tonka a matcha
- Savoia – černý rybíz, fialka a kokos
- Autumno – lískový ořech a japonský citrus yuzu
3. Baba au rhum – kynuté těsto namočené v alkoholovém sirupu:
- Carribic – ananas, karibský rum a vanilka
- Ispahan – malina, litchi a růže
- Moscow mule – zázvor, vodka, limetka a máta
- Aprimond – mandle, meruňky a amaretto:
4. Flan Parisienne – pařížský flan v křupavém listovém těstě
5. Grande Dacquoise – dva druhy podle sezonního ovoce
Informace ke školení
Počet účastníků | 12 osob |
Kde kurz probíhá | Střížkovská 8/9, Praha |
Co je v ceně | tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd |
Parkování | bezplatné u nás v areálu |
Co s sebou? | dobrou náladu :) |
Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.
Kdo Vás na kurze bude provázet?
Vlad Ryasnyy
Vlad je lektorem HF Pastry Academy a členem juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Sám o sobě říká, že je cukrářský pošuk, experimentátor a perfekcionista.
Nabídka nejbližších kurzů


Macarons - celodenní
Francouzské macarons se sníženým obsahem cukru v 8 různých originálních příchutích.
3 990 Kč
zobrazit detail

Vše o čokoládě
Kurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a tabulkových čokolád.
3 990 Kč
zobrazit detail

Tartaletky
Neboli tartalettes jsou zdrobnělinou od tarte – dort. Proto jsou také tartaletky jako pestrá paleta malých dortíků, kde si každý z nás může představit a vytvořit originální kousek právě pro sebe. Základy jejich výroby a výroby náplní vás čekají na Helenině tarteletkovém kurzu.
3 990 Kč
zobrazit detail

Slaná cukrařina
Během dvoudenního kurzu si připravíme klasické domácí listové těsto, pochopíme, jak nejlépe na kynuté těsto, jak udělat perfektní quiche i slané třené těsto.
7 990 Kč
zobrazit detail

Talířové dezerty
Kurz věnovaný talířovým dezertům. Přijďte se naučit, jak udělat dokonalý talířový dezert, plný různých textur a chutí.
3 990 Kč
zobrazit detail

Moderní francouzské dezerty
Intenzivní dvoudenní kurz, kde se naučíte klasické francouzské dezerty obohacené o moderní postupy a originální příchutě.
7 990 Kč
zobrazit detail

Tartaletky
Neboli tartalettes jsou zdrobnělinou od tarte – dort. Proto jsou také tartaletky jako pestrá paleta malých dortíků, kde si každý z nás může představit a vytvořit originální kousek právě pro sebe. Základy jejich výroby a výroby náplní vás čekají na Helenině tarteletkovém kurzu.
3 990 Kč
zobrazit detail

Vše o čokoládě
Kurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a tabulkových čokolád.
3 990 Kč
zobrazit detail

Macarons (nové) - celodenní
Francouzské macarons vyrobené italskou a švýcarskou metodou s 8 originálními náplněmi podle nových receptur.
3 990 Kč
zobrazit detail

Slavnostní dorty
Jednodenní kurz. Těšte se na skládání dortů, výrobu crémeux, ganache, želé, swiss butter cream a dekorací.
3 990 Kč
zobrazit detail

5 denní kurz od A do Z I.
5 denní intenzivní kurz cukrářského umění a dokonalého řemesla vedený H. F.
14 990 Kč
zobrazit detail

Slavnostní dorty
Jednodenní kurz. Těšte se na skládání dortů, výrobu crémeux, ganache, želé, swiss butter cream a dekorací.
3 990 Kč
zobrazit detail