Moderní francouzské dezerty (dvoudenní)

Ikony francouzské cukrařiny, ale tyto jsou výjimečné. Intenzivní kurz, kde se naučíte klasické francouzské dezerty obohacené o moderní postupy a originální příchutě.

Začátek kurzu 15/01/2022 10:00
Konec kurzu 16/01/2022 17:00
Počet účastníků 12

7 990 

Vyčistit
Vlad Ryasnyy
Kurz vyučujeVlad Ryasnyy
gift

Dárkový poukaz

zobrazit

Opera, Baba, Flan, Mille-feuile, Dacquoise, to jsou přesně dezerty, které vás čekají. Naučíte se vyrobit originální, elegantní, chuťově dokonale vybalancované dezerty.

Na co se můžete těšit?

  • Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
  •  Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád
  • Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
  • S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Oběd a nealkoholické nápoje

Program kurzu

  • Mille – feuille (mango, mučenka s vanilkou a káva, karamel a pekan)
  • Flan Parisienne z listového těsta
  • Grande Dacquioise (2 druhy)
  • Baba au rhum (4 druhy)
  • Opera (4 druhy)

Informace ke školení

Počet účastníků 12 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :) Prosíme, sledujte aktuálně platná anti-covid opatření. Řídíme se jimi i my na kurzech.

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Vlad Ryasnyy

Vlad je lektorem HF Pastry Academy a členem juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Sám o sobě říká, že je cukrářský pošuk, experimentátor a perfekcionista.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů