Česká klasika nikdy nezklame. Naučíme vás, jak vyrobit klasické dezerty jako větrník, věneček, indián, špička a další v trošku modernějším pojetí.
Těšit se můžete na:
- Větrník (odpalované těsto, vanilkový cukrářský krém, karamelová šlehačka, domácí fondánová poleva)
- Věneček (odpalované těsto, vanilkový cukrářský krém, domácí bílková poleva)
- Laskonka (těsto na laskonky, ganache z vlašských ořechů, karamelizované vlašské ořechy, dekorace)
- Punčový řez v moderním pojetí (piškotové těsto, domácí punč a marmeláda, mousse s yuzu, čokoládová poleva, želé na dekoraci)
- Rybízový indiánek (buflery, rybízový sníh, rybízové compoté, poleva)
- 2 druhy kremrole (domácí listové těsto, sníh/ kávová šlehaná ganache)
- 2 druhy špičky (buflery, vanilkový/ tonka čokoládový vaječný likér, mousse z bílé/ hořké čokolády, šlehaná ganache z hořké čokolády, čokoládová poleva)
- Pražská koule (buflery, slaný karamel, ganache z hořké čokolády, kakaový sirup, poleva)
Co ještě nabízíme?
- Desky s recepturami
- Zástěru k zapůjčení
- Občerstvení
- Certifikát o absolvování kurzu
- Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů