Moderní česká cukrařina (dvoudenní)

Moderní česká cukrařina (dvoudenní)

Jak upéct skvělé kousky české cukrařiny nově a originálně se naučíte na dvoudenním kurzu Moderní české cukrařiny.

Tento produkt je momentálně nedostupný.

Česká klasika nikdy nezklame. Naučíme vás, jak vyrobit klasické dezerty jako větrník, věneček, indián, špička a další v trošku modernějším pojetí.

Těšit se můžete na:

  • Větrník (odpalované těsto, vanilkový cukrářský krém, karamelová šlehačka, domácí fondánová poleva)
  • Věneček (odpalované těsto, vanilkový cukrářský krém, domácí bílková poleva)
  • Laskonka (těsto na laskonky, ganache z vlašských ořechů, karamelizované vlašské ořechy, dekorace)
  • Punčový řez v moderním pojetí (piškotové těsto, domácí punč a marmeláda, mousse s yuzu, čokoládová poleva, želé na dekoraci)
  • Rybízový indiánek (buflery, rybízový sníh, rybízové compoté, poleva)
  • 2 druhy kremrole (domácí listové těsto, sníh/ kávová šlehaná ganache)
  • 2 druhy špičky (buflery, vanilkový/ tonka čokoládový vaječný likér, mousse z bílé/ hořké čokolády, šlehaná ganache z hořké čokolády, čokoládová poleva)
  • Pražská koule (buflery, slaný karamel, ganache z hořké čokolády, kakaový sirup, poleva)

Co ještě nabízíme?

  • Desky s recepturami
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá přesný čas najdete u data konání kurzu (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat