Moderní česká cukrařina (dvoudenní)

Moderní česká cukrařina (dvoudenní)

Jak upéct skvělé kousky české cukrařiny nově a originálně se naučíte na Helenině dvoudenním kurzu.
zvolte termín kurzu
12/08/2023 10:00 - 13/08/2023 17:00
20/05/2023 10:00 - 21/05/2023 17:00
9 990 
Helena Fléglová
Kurz vyučuje
Helena Fléglová
Helena Fléglová
Kurz vyučuje
Helena Fléglová
Anna Marvanová
Kurz vyučuje
Anna Marvanová

Česká klasika nikdy nezklame. Naučíme vás, jak vyrobit klasické dezerty jako větrník, věneček, indián, špička a další v trošku modernějším pojetí.

Těšit se můžete na:

  • Výrobu punče
  • Výrobu rybízové marmelády
  • Výrobu domácího vaječného likéru
  • Výrobu základních těst
  • Výrobu slaného karamelu
  • Výrobu krémů a polev
  • Kompletace dezertů v klasickém a moderním pojetí.
  • Domů v krabici si povezete větrník, věneček, punčový řez, indiánka, pražskou kouli, laskonku, špičku

Co ještě nabízíme?

  • Desky s recepturami
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení v podobě nealkoholických nápojů a oběd
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :) Prosíme, sledujte aktuálně platná anti-covid opatření. Řídíme se jimi i my na kurzech.

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat