Moderní česká cukrařina (dvoudenní)

Moderní česká cukrařina (dvoudenní)

Jak upéct skvělé kousky české cukrařiny nově a originálně se naučíte na Helenině dvoudenním kurzu.

Tento produkt je momentálně nedostupný.

Česká klasika nikdy nezklame. Naučíme vás, jak vyrobit klasické dezerty jako větrník, věneček, indián, špička a další v trošku modernějším pojetí.

Těšit se můžete na:

  • Výrobu punče
  • Výrobu rybízové marmelády
  • Výrobu domácího vaječného likéru
  • Výrobu základních těst
  • Výrobu slaného karamelu
  • Výrobu krémů a polev
  • Kompletace dezertů v klasickém a moderním pojetí.
  • Domů v krabici si povezete větrník, věneček, punčový řez, indiánka, pražskou kouli, laskonku, špičku

Co ještě nabízíme?

  • Desky s recepturami
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat