Kolekce řezy (celodenní)
Ve Francii dezerty v podobě řezů dominují. Jaké mají výhody? Nepotřebujete žádné silikonové formy a stačí vám ráfek (někdy zvládnete i bez něj). Na kurzu vás čeká řada skvělých korpusů, krémů, vkladů, glazé i dekorací.
3 990 Kč

Tento kurz můžete zakoupit jako dárkový poukaz zobrazit
Co nabízíme?
- Desky s recepturami, blok na poznámky
- Zástěru k zapůjčení
- Občerstvení – oběd, nealkoholické nápoje
- Certifikát o absolvování kurzu
- Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů
Program kurzu
- Medovník 2.0. – extra medový medovník se slaným karamelem a citrusovým krémem, dekorace
- Opera Green – pistáciový korpus, mandarinkové compoté, grepové crémeux, mandarinkové glazé, dekorace
- 100% čokoláda – brownies, čokoládový mousse, křupavá ganache, čokoládová šlehaná ganache, čokoládová poleva, dekorace
- Desiré – kokosová bezlepková dacquoise, malinové compoté, kokosové crémeux, malinové glazé, dekorace
Informace ke školení
Počet účastníků | 8 osob |
Kde kurz probíhá | Střížkovská 8/9, Praha |
Co je v ceně | tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd |
Parkování | bezplatné u nás v areálu |
Co s sebou? | dobrou náladu :) |
Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.
Kdo Vás na kurze bude provázet?
Helena Fléglová
Helena Fléglová je členkou seniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a zakladatelkou HF Pastry Academy. Prostřednictvím své cukrářské akademie každý den přináší profesionálním cukrářům i začátečníkům nové znalosti, dovednosti, ale i motivaci a inspiraci.
Nabídka nejbližších kurzů


Éclairs (celodenní)
Jednodenní kurz francouzských éclairs pořádáný HF Pastry Academy.
3 990 Kč
zobrazit detail

Low sugar macarons (celodenní)
Francouzské macarons se sníženým obsahem cukru v 8 různých originálních příchutích.
3 990 Kč
zobrazit detail

Slavnostní dorty (celodenní)
Jednodenní kurz. Těšte se na skládání dortů, výrobu crémeux, ganache, želé, swiss butter cream a dekorací.
3 990 Kč
zobrazit detail

Slavnostní dorty (celodenní)
Jednodenní kurz. Těšte se na skládání dortů, výrobu crémeux, ganache, želé, swiss butter cream a dekorací.
3 990 Kč
zobrazit detail

Moderní česká cukrařina (dvoudenní)
Jak upéct skvělé kousky české cukrařiny nově a originálně se naučíte na Helenině dvoudenním kurzu.
7 990 Kč
zobrazit detail

5denní kurz od A do Z I.
5denní intenzivní kurz cukrářského umění a dokonalého řemesla vedený H. F.
14 990 Kč
zobrazit detail

Low sugar macarons (celodenní)
Francouzské macarons se sníženým obsahem cukru v 8 různých originálních příchutích.
3 990 Kč
zobrazit detail

Verrines (celodenní)
Výhodou verrines neboli skleničkových dezertů je, že samotné textury mohou být mnohem jemnější, tak jak nádoba podrží texturu receptury. Ale víte, že to nemusí být nutně jen šlehačka s ovocem?
3 990 Kč
zobrazit detail

Éclairs (celodenní)
Jednodenní kurz francouzských éclairs pořádáný HF Pastry Academy.
3 990 Kč
zobrazit detail

Moderní francouzské dezerty (dvoudenní)
Ikony francouzské cukrařiny, ale tyto jsou výjimečné. Intenzivní kurz, kde se naučíte klasické francouzské dezerty obohacené o moderní postupy a originální příchutě.
7 990 Kč
zobrazit detail

Confisserie (celodenní)
Jednodenní kurz, kde budeme pracovat s cukrem, respektive tunami cukru. Takové sladkosti nejen obohatí Váš candy bar nebo potěší kteroukoliv návštěvu, ale mají i dlouhou trvanlivost.
3 990 Kč
zobrazit detail

Slaná cukrařina (dvoudenní)
Během dvoudenního kurzu si připravíme klasické domácí listové těsto, pochopíme, jak nejlépe na kynuté těsto, jak udělat perfektní quiche i slané třené těsto.
7 990 Kč
zobrazit detail