Kolekce řezy (celodenní)

Ve Francii dezerty v podobě řezů dominují. Jaké mají výhody? Nepotřebujete žádné silikonové formy a stačí vám ráfek (někdy zvládnete i bez něj). Na kurzu vás čeká řada skvělých korpusů, krémů, vkladů, glazé i dekorací.

Začátek kurzu 17/09/2021 10:00
Konec kurzu 17/09/2021 17:00
Počet účastníků 8

3 990 

Vyčistit
Helena Fléglová
Kurz vyučujeHelena Fléglová
gift

Tento kurz můžete zakoupit jako dárkový poukaz zobrazit

  • Desky s recepturami, blok na poznámky
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení – oběd, nealkoholické nápoje
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

 

 

Program kurzu

  • Medovník 2.0. – extra medový medovník se slaným karamelem a citrusovým krémem, dekorace
  • Opera Green – pistáciový korpus, mandarinkové compoté, grepové crémeux, mandarinkové glazé, dekorace
  • 100% čokoláda – brownies, čokoládový mousse, křupavá ganache, čokoládová šlehaná ganache, čokoládová poleva, dekorace
  • Desiré – kokosová bezlepková dacquoise, malinové compoté, kokosové crémeux, malinové glazé, dekorace

Informace ke školení

Počet účastníků 8 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Helena Fléglová

Helena Fléglová je členkou seniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a zakladatelkou HF Pastry Academy. Prostřednictvím své cukrářské akademie každý den přináší profesionálním cukrářům i začátečníkům nové znalosti, dovednosti, ale i motivaci a inspiraci.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů