Kolekce Pavlova (celodenní)

Kolekce Pavlova (celodenní)

Jak správně připravit sníh na Pavlovu – italský, francouzský či švýcarský? Jak použít bílky a albumin? Jak upéct různé tvary a textury tohoto slavného dezertu? To a mnohem více se naučíte na tomto kurzu plném skvělých chutí a kombinací.

Tento produkt je momentálně nedostupný.

  • Desky s recepturami, blok na poznámky
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení – oběd, nealkoholické nápoje
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

 

 

Program kurzu

  • Maxi soft Pavlova s mangem, banánem a limetkou
  • Maxi soft Pavlova s malinami, fíky a citronem
  • Pavlova z černého rybízu s ostružinami a borůvkami
  • Pavlova s pistáciemi a jahodami
  • Pavlova s kokosem, mangem a maracujou
  • Pavlova s citrusy

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :) Prosíme, sledujte aktuálně platná anti-covid opatření. Řídíme se jimi i my na kurzech.

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat