Kolekce gluten free (celodenní)

Kurz pro ty, kteří lepek nesmí nebo nechtějí jíst. Ukážeme si, jak nahradit lepkovou mouku bezlepkovou, ale zároveň, jak péct úplně bez mouky.

Začátek kurzu 17/07/2021 10:00
Konec kurzu 17/07/2021 17:00
Max. míst na kurzu 8

3 990 

Vyčistit
Helena Fléglová
Kurz vyučujeHelena Fléglová
gift

Tento kurz můžete zakoupit jako dárkový poukaz zobrazit

  • Desky s recepturami, blok na poznámky
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení – oběd, nealkoholické nápoje
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

 

 

Program kurzu

  • Paris – Brest – bezlepkové odpalované těsto, croustillant, rybízovo-ostružinové želé, pistáciová šlehaná ganache
  • Tartaletka – bezlepková kakaová tartaletka, čokoládové crémeux, čokoládová namelaka, mango-maracujové compoté
  • Verrine – sklenička s krémem z pečeného cheesecaku, malinovo-limetkové compoté, bezlepkový crumble s parmezánem
  • Dort – bezlepkový pekanový financier, hruškové compoté s yuzu, hruškový mousse, glazé, čokoládová dekorace

Informace ke školení

Počet účastníků 8 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Helena Fléglová

Helena Fléglová je členkou seniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a zakladatelkou HF Pastry Academy. Prostřednictvím své cukrářské akademie každý den přináší profesionálním cukrářům i začátečníkům nové znalosti, dovednosti, ale i motivaci a inspiraci.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů