Stále více bojujeme s přecitlivělostí na lepek nebo přímo alergií. Na kurzu se naučíte, že skvělé cukrářské produkty vyrobíte i bez použití klasické lepkové mouky.
Co nabízíme?
- Desky s recepturami, blok na poznámky
- Zástěru k zapůjčení
- Občerstvení – oběd, nealkoholické nápoje
- Certifikát o absolvování kurzu
- Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů
Program kurzu
- Paris – Brest – bezlepkové odpalované těsto, croustillant, rybízovo-ostružinové želé, pistáciová šlehaná ganache
- Tartaletka – bezlepková kakaová tartaletka, čokoládové crémeux, čokoládová namelaka, mango-maracujové compoté
- Verrine – sklenička s krémem z pečeného cheesecaku, malinovo-limetkové compoté, bezlepkový crumble s parmezánem
- Dort – bezlepkový pekanový financier, hruškové compoté s yuzu, hruškový mousse, glazé, čokoládová dekorace