Kolekce gluten free (celodenní)

Kolekce gluten free (celodenní)

Kurz pro ty, kteří lepek nesmí nebo nechtějí jíst. Ukážeme si, jak nahradit lepkovou mouku bezlepkovou, ale zároveň, jak péct úplně bez mouky.

Tento produkt je momentálně nedostupný.

Stále více bojujeme s přecitlivělostí na lepek nebo přímo alergií. Na kurzu se naučíte, že skvělé cukrářské produkty vyrobíte i bez použití klasické lepkové mouky.

  • Desky s recepturami, blok na poznámky
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení – oběd, nealkoholické nápoje
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

 

 

Program kurzu

  • Paris – Brest – bezlepkové odpalované těsto, croustillant, rybízovo-ostružinové želé, pistáciová šlehaná ganache
  • Tartaletka – bezlepková kakaová tartaletka, čokoládové crémeux, čokoládová namelaka, mango-maracujové compoté
  • Verrine – sklenička s krémem z pečeného cheesecaku, malinovo-limetkové compoté, bezlepkový crumble s parmezánem
  • Dort – bezlepkový pekanový financier, hruškové compoté s yuzu, hruškový mousse, glazé, čokoládová dekorace

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat