Confisserie a dražé (celodenní)

Confisserie a dražé (celodenní)

Jednodenní kurz, kde budeme pracovat s cukrem, respektive tunami cukru. Takové sladkosti nejen obohatí Váš candy bar nebo potěší kteroukoliv návštěvu, ale mají i dlouhou trvanlivost.

Tento produkt je momentálně nedostupný.

Pâte de fruit, marmelády, ruský masrsmallow Zéphyr, ptačí mléko, karamelky, Rocs i dražé budou součástí skvělého kurzu na téma trvanlivých cukrářských produktů.

Na co se můžete těšit?

  • Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
  • Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád
  • Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
  • S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Oběd a nealkoholické nápoje

Program kurzu

1. Pâte de fruit – ovocné želé obalené cukru:

  • Kokos
  • Černý rybíz s hořkou čokoládou
  • Hruška a japonský citrus yuzu
  • Malina – litchi (dvouvrstvenný)

2. Confiture – domácí zaveřenina:

  • Melba – bílá broskev a malina
  • Jahoda, japonský citrus yuzu a pepř timut
  • Meruňka a tonkové boby
  • Mango, mučenka a vanilka

3. Zephyr – ruský marshmallow:

  • Zelené jablko
  • Černý rybíz

4. Ptačí mléko – krémové soufflé:

  • Vanilka
  • Pistácie

5. Rocks – skály z čokolády:

  • Blond čokoláda, mandle a fleur de sel
  • Bílá čokoláda, pistácie a malina

6. Karamelky:

  • Fleur de sel a vanilka
  • Mučenka

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat